senilitet diagnos behandling

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-12
En diagnos av senilitet --- även känd som demens eller senil demens --- anger att du har nedskrivningar på minst två områden i hjärnan, enligt medicinenet. com. Exempel problem med minne, språk, perception, tänkande eller dom, bland annat. Den vanligaste formen är Alzheimers sjukdom. Du kan behandla demens, men inget botemedel för närvarande finns

Brain-Öka Mediciner

Enligt Mayo Clinic, mediciner som specifikt behandlar hjärnan fungerar omfatta kolinesterashämmare (Aricept, Exelon) -. Läkemedel som ökar produktionen av en kemikalie som påverkar minne och dom-och Namenda, som är specifikt för Alzheimers sjukdom. Det påverkar de åtgärder av glutamat , en annan kemisk avgörande betydelse för olika områden av hjärnan .

Medicinering för symtom

Vissa mediciner kan behandla symptom som depression , agitation och sömnsvårigheter. De inkluderar antidepressiva , lugnande medel och antiepileptika , enligt medicinenet. com

Medicinering för bakomliggande orsaken

Läkare kan också ge behandling för att hantera underliggande orsaker , som kan bromsa utvecklingen av sjukdomen . Till exempel , om du har haft en stroke , kan din läkare ge vissa mediciner för att minska risken för en annan . Om du har vaskulär demens (orsakad av blockeringar i blodtillförseln till hjärnan ) kan du ta mediciner för att förebygga blodproppar och högt blodtryck , enligt Mayo Clinic .

Förbättrad kognitiv funktion

Enligt medicinenet . com, kanske de med tidiga stadier av demens i synnerhet dra nytta av saker som att lära sig använda stöd för minnet och andra aktiviteter som kan förbättra den kognitiva funktionen .

Alternativ behandling

Vissa naturliga kosttillskott lovande för behandling av demens , men mer forskning behövs , enligt Mayo Clinic . De inkluderar vitamin E , coenzym Q10 , omega- 3 fettsyror , ginkgo och den kinesiska behandling Huperzine A.

Previous:nothing Next:är varmt eller kallt lotion bra för att lindra smärtan av bältros ?

Relaterade artiklar


 • Hur säker är manlig förbättring droger?
 • hur man lindra benkramper under graviditeten
 • hur man blir en framgångsrik surrogatmamma
 • klimakteriet & Body domningar
 • objektiv egenskaper
 • hormonbehandling under klimakteriet
 • miljömässiga orsaker till tidig menopaus
 • östrogenets roll i manlig reproduktion
 • örter för premenopause
 • hur att upplösa njursten med sparris
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com