sjukhus hälsoundersökningar verktyg för ungdomar

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-24

Du behöver :
dina recept
. Medicare .
gov.
Din hälsa plan .

Adolescent patienter på sjukhus nytta kort screening för att identifiera problem och förebygga riskbeteenden som är specifika för denna åldersgrupp. Ungdomars beteende hälsa analysverktyg är antingen avgiftsbestämda eller public domain . Utbildningsmaterialet som i screeningen Toolkit kan genomföras av någon sjukhuspersonal . Hälsokontroller för unga patienterna adress missbruk , posttraumatiskt stressyndrom och psykiska problem som depression .

Ashenbach System

Ashenbach System of empiriskt baserad Assessment ( ASEBA ) har en liten avgift för sitt material . Produkterna innehåller åldersanpassad , mångkulturell material . Anvisningarna i det här screeningmetod innebära : registrering av problem som rapporterats för stora prover av ungdomar , som utför multivariata statistiska analyser av de problem att identifiera syndrom av problem , med hjälp av rapporter av kompetens och engagemang i aktiviteter , sociala relationer , skola och arbetet med att bedöma kompetens och adaptiv funktion , och konstruera profiler av vågar för ungdomar och kön . Detta verktyg innehåller screening skalor för tvångsmässiga störningar , posttraumatiska störningar , trög kognitiva tempo och positiva egenskaper.

Pediatric Symtom-checklistan

Den pediatriska Symtom-checklistan är en screeningmetod som snabbt hämtas på olika språk och kan administreras genom en egen rapport från tonåring patienten . Poängsättning av genomgången av professionell sjukhuspersonal tar minimal tid och ansträngning , vilket snabbar remiss till lämplig rådgivare .

CRAFFT

CRAFFT sjukhus screeningmetod är en akronym . Förkortningen avser dessa nyckelord i frågor : C-CAR , R-RELAX , A-ensam, F-glömmer; F-vänner, T-Trubbel . Detta verktyg är tillgängligt på små kort för att se exakt frasering och ge förvaltningen rörlighet för hektiska tempo områden sjukhus trauma . De CRAFFT frågor är specifika för missbruk och alkohol .

POSTULERA

POSTULERA är en själv-rapport verktyg utvecklat av National Institute of Drug Abuse för ungdomar . Sjukhus måste ge ungdomar tillgång till en dator för att administrera detta screeningmetod . Den POSTULERA screeningverktyg bedömer problem inom följande funktionsområden: . missbruksproblem , fysisk hälsa, mental hälsa , familjeförhållanden , relationer inbördes , utbildning eller inlärningssvårigheter , yrkesutbildning status , sociala färdigheter , fritid och rekreation , och aggressivt beteende eller brottslighet

Wong-Baker FACES Tool

Användningen av egenrapportering av ungdomar förbättras när de kombineras med Wong-Baker FACES verktyg för att bedöma graden av smärta eller obehag. Adolescent patienter på sjukhus inte alltid rapportera korrekta uppgifter , särskilt när tydliga tecken på smärta är närvarande . Den Wong-Baker verktyg referenser den ungas synliga känslor och ger en intuitiv guide för sjukhuspersonal medan administration av andra analysverktyg .

Previous:nothing Next:vad är skillnaden mellan MRI & PET-undersökning ?

Relaterade artiklar


 • fördelar och nackdelar med hudtransplantation
 • Hur du tar hand om din hälsa
 • hur att hålla värmen i minusgrader
 • postmenopausala blödningar med hormonersättningsbehandling
 • hur att hålla sig frisk under 2010
 • hushåll produkt som minskar hårväxt på benen
 • vad är orsakerna till övre buksmärtor hos en kvinna ?
 • hur man kan bota fet hy
 • kanal rengöringsmetoder
 • hur man kan bota hemorrojder symtom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com