tecken och symptom på blindtarmsinflammation för gravida kvinnor

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-05-29
Bilagan är en liten , rörliknande organ inne i bukhålan som kan bli svullna och irriterade-som är ett tillstånd som kallas blindtarmsinflammation. Blindtarmsinflammation är ett allvarligt tillstånd , och kan inträffa under graviditeten så ofta som 1 av 1. 500 graviditeter . Symtomen vid blindtarmsinflammation under graviditeten kan vara svårt att avgöra , eftersom de efterliknar vanliga symtom upplevde under olika stadier av graviditeten . Fastställande av huruvida symtomen orsakas av graviditet eller blindtarmsinflammation görs oftast genom labbtester och ultraljud .

buksmärta

Smärta i högra nedre delen av magen , som är långlivade i naturen och blir värre med tiden , är ett klassiskt symptom på blindtarmsinflammation. Bilagan är belägen i höger nedre bukhålan , och orsakar smärta när det blir inflammerad eller irriterad . Under graviditeten kan den ökade storleken på livmodern lyfter bilaga något i övre delen av buken , vilket kan orsaka smärta i övre högra buken också. Genom att trycka på buken över det högra nedre eller övre kvadranter kan orsaka extrem smärta och obehag som inte avtar eller blir bättre ett tag och sedan igen .

Illamående och kräkningar

Illamående , som kan förekomma som magbesvär eller känslan av att behöva kräkas , kan inträffa under blindtarmsinflammation. Illamående kan bli värre så buksmärtor ökar , och kan åtföljas av kräkningar , men inte alltid . Även illamående och kräkningar är vanligen uppträder under graviditet, är dessa symtom sammanfaller vanligen med buksmärtor under blindtarmsinflammation.

Anorexi

Anorexi, eller bristen på intresse för att äta , kan ske under blindtarmsinflammation under graviditet . Som den gravida modern första utvecklar magbesvär , kan hon ha mindre intresse av att äta , som gradvis blir värre när hon blir mer obekväm eller erfarenheter ökade magsmärtor .

White Blood Cells

Vita blodkroppar eller leukocyter , är en del av kroppens immunförsvar . Under infektion eller inflammation i kroppen , kan nivån av leukocyter stiga . Antalet vita blodkroppar kan bestämmas genom ett blodprov och både hög och något förhöjda vita blodkroppar kan vara ett tecken på blindtarmsinflammation , i kombination med andra symptom .

Förstorade tillägg

En förstorad bilaga är en positivt tecken på att blindtarmsinflammation pågår. Bilagan kan ses på ultraljud , vanligtvis det första steget för att visualisera orgeln under graviditeten. Alternativt kan en laparoskopi göras, där en liten kamera sätts in i bukhålan för att visualisera appendix för bidrar till att göra diagnosen blindtarmsinflammation .

Previous:nothing Next:hur man kan hjälpa en nära anhörig i hemtjänst

Relaterade artiklar


 • hur du får dina mediciner gratis när du inte har råd med dem
 • skäl att vara trött hela tiden och äcklig
 • varför är svullnad runt ett sår bra ?
 • ringorm pediatrisk behandling
 • roll urinledaren i utsöndringsmekanismerna systemet
 • nötkreatur ympning material i cystocele reparation
 • testosteron och överdriven hårväxt
 • hur man upptäcker bröstcancer genom att själv
 • hur man ska leva till 100 år gamla
 • Vilka symptom gör kvinnor med hög DHEA hormoner ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com