vad är medicinering varningsinformation ?

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-05-13
Läkemedel är avsedda att hjälpa oss att få bra när vi är sjuka eller kontrollera de faktorer som påverkar vår hälsa, men allvarliga konsekvenser för hälsan kan uppstå om medicinering används felaktigt. Framtidsinriktad information hjälper oss att fatta rätt medicinering val

Läkemedelsinteraktion varningar

Enligt PersonalHealthZone. com kan vissa läkemedel interagera när de tas tillsammans. Det är viktigt att informera din läkare om alla mediciner du tar samt alla vitaminer eller växt-tillägg för att undvika komplikationer från en skadlig kombination.

Rätt dosering

Den rekommenderade dosen bör alltid följas för maximal effektivitet. Enligt den amerikanska myndigheten Food and Drug Administration, underlåtenhet att följa riktlinjer för att ta medicin stör behandlingen av sjukdomen kan leda till ytterligare komplikationer och kan minska livskvaliteten för patienten.

Födointeraktioner

Vissa livsmedel kan störa kroppens förmåga att absorbera vissa mediciner. Enligt HealthLine. com, kemikalier i grapefrukt och några andra citrusfrukter binda med enzymer i magtarmkanalen som orsakar högre halter av läkemedel i blodet.

Allergier

Enligt MayoClinic. com , är det möjligt att få en allergisk reaktion på medicineringen. Den vanligaste symtomen på narkotika allergier är nässelfeber , feber , hudutslag , svullnad i ansiktet och andnöd . Vissa läkemedel innehåller liknande komponenter till andra , så alltid informera din läkare om alla läkemedel allergier för att undvika framtida reaktioner .

biverkningar

Det finns biverkningar förknippade med många läkemedel . Är det viktigt att väga biverkningar mot fördelarna innan långtidsbehandling , men enligt MayoClinic . com , i vissa fall kan det vara nödvändigt att ta ett läkemedel trots oönskade bieffekter om det inte finns ett tillgängligt alternativ .

Överväganden

Enligt PersonalHealthZone. com kan kost och livsstil påverkar hur ett läkemedel fungerar . Diskutera dina omständigheter med din läkare och informera henne om du är gravid eller ammar , har alla redan befintliga medicinska tillstånd eller har andra frågor om dina mediciner .

Previous:nothing Next:vilken tid på dagen göra test du testosteron hos män ?

Relaterade artiklar


 • Vilka funktioner de enskilda ben i skelettet ?
 • skäl för en svullen fot rosa
 • Fördelarna med dans för pensionärer
 • mäns hälsa & hjärtsjukdom
 • effekter av kön i memorering
 • den bästa tiden att göra ett 4d ultraljud
 • biverkningar av rökelse olja
 • är Epsom salt säkert att bada i när man är gravid ?
 • hur man dödar mänskliga parasiter med getmjölk
 • vad är fördelen med ett minne skum madrass topper ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com