vad som fungerar för att minska trängseln?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-05-28
Att vara överbelastade inte bara får dig att må dåligt , men det är också frustrerande , eftersom det ibland symptomen kan pågå under en vecka eller längre . Oavsett om din näsa är täppt och trafikstockningen är i övre luftvägar och det är en stram känsla i bröstet tillsammans med en gnagande hosta , det finns saker du kan göra för att minska dessa .

Guafenesin

Guafenesin är finns i OTC-produkter och genom ett recept från din läkare , enligt Mayo Clinic webbplats . Denna medicin hjälper till att tunn och lossa slemhinnor och slem i lungorna. Det är viktigt att den person som är sjuk dricka mycket vatten med detta läkemedel för att tunna ut trafikstockningar. Detta läkemedel rekommenderas inte för barn yngre än 4

Saline nässpray

Saline nässprayer är en isoton lösning. Det betyder att den har samma salthalt som vätskor i vår kropp. Regelbunden användning av denna naturliga spray kan vara till hjälp för allergiker genom att hålla näsan passager bakteriefria, gallring av slem och skära ner på postnasalt dropp, enligt WebMD webbplats. Det kan bidra till att undanröja pollen från din nasal passager och hålla dem återfuktad när inomhus värme under vintermånaderna orsakar torrhet.

Antihistaminer

Allergikerna inte bara måste stå ut med nästäppa, de vanligtvis upplever rinnande ögon, nysningar och ofta en rinnande näsa. Antihistaminer är ett bra val för dessa människor. De bidrar till att minska svullnad och inflammation som orsakas av allergener.

Sugboll

Om ditt barn är ett barn eller för ung för att veta hur man blåser näsan ordentligt, bör du investera i en gummi sugboll. Du kan köpa dessa på apotek eller rabatt på samma gången som barnet leveranser . Den förälder eller vårdnadshavare kramar mjukt gummi glödlampan och sedan försiktigt sätter in det lite i barnets näsborre . När lampan är släppt , fettsugning det slem ut från området och tillåter barnet att andas lättare .

Nasal Steroid Sprays

Människor som lider av allergier året eller varje gång årstiderna få lättnad med nasala steroid spray. Dessa sprayer kan användas dagligen , eller för dem som lider säsongsbunden allergi , kan de börja använda dem ett par veckor innan stiger pollen räknas . Dessa sprayer är inte beroendeframkallande som nasala avsvällande medel och är ett bra underhållsprogram för dem som får symtom som trafikstockningar regelbundet under hela året .

Previous:nothing Next:Vilka är farorna av smällen från marin kanoner ?

Relaterade artiklar


 • sinne bygga spel för seniorer
 • hälsoeffekter av mögel
 • fördelarna med att använda plastflaskor som innehåller BPA
 • Hur konvertera kolesterol till pregnenolon
 • Androgel hud biverkningar
 • effekterna av månens faser
 • kolon hydroterapi & urinvägsinfektioner
 • vad betyder sätta Vicks på fötter ?
 • hur man överlever den NICU
 • medicinsk information om ammoniaknivåer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com