Human Touch fördelarna med massage

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-14
Massage effektivt behandlar psykologiska förhållanden som ångest , depression , ADHD , och fysiskt påfrestande trauma . Massage har fysiska fördelar i förebyggande , återvinning , och att minska stressen. Bestäm vilken typ av massage som passar praktiserande dina omedelbara behov . Få råd från någon som har regelbunden massage . Massageterapeuter har inriktningar i kraniella-sakrala , svenska , ayurvedisk , lymfatisk , varma stenar , och sport massage tekniker . Fråga om deras processer i intervjun . Professionella terapeuter marken sin egen energi , och ge skicklig tillämpning av teknik när de är lugn, avslappnad och fokuserad . Medicinsk personal kan rekommendera massage utövare med tekniker som passar dina behov .

Skador Recovery

Human touch massage har fördelar jämfört med en massage verktyg på grund av en intuitiv tillämpning och reaktion terapeuten när den används med manuell terapi . Human touch massage är särskilt viktigt när det finns ett trauma-relaterade skador som en klient vill ta itu med. Terapeuten kommer att svara på kommentarer angående tryck , känslighet , och smärtlindring. Skador återhämtningstiden minskar med de behandlingsmetoder manuell massage .

Immunitet Öka

typer av massage som är särskilt avgiftande är varma stenar , lymfdränage och massage Ayurveda . Massage som att stärka immunförsvaret är vanligtvis milda och arbeta på ytan av huden , snarare än i djupa muskelvävnad eller vävnader ärr . Flytta lymfsystemet genom praktisk massage tillåter huden att processen toxiner i dess lager. Om du aldrig har upplevt en massage kan dessa typer av massage negativt påverka din matsmältning. De kanske få dig att känna trött från utsläpp av gifter som lagrats över tiden.

Psykologi

Stress minskning är en stor fördel för någon mänsklig beröring massage. Healing Touch registreras i historia i många kulturer. Symtom på depression, ångest eller mental trötthet är lindras med den teknik som av mänsklig touch massage. Human touch massage är erfarenhetsmässiga med varierande effekter.

Ökar cirkulationen

Stress minskning är en primär nytta för människors beröring massage. Minska stress har en positiv effekt på hjärtat och cirkulationen. Spänningen frigörs från kroniskt kontrakterade muskler. En professionell terapeut arbetar för att få avkoppling till kropp och själ med andningen samt fysiska manipulationer.

Flexibilitet

Human touch massage verkar ha lite negativa effekter när kontaktats av en professionell terapeut. Rörelseomfång frågor genom en terapeut med djup vävnad, svenska eller shiatsumassage. Fråga innan du bokar massage när det finns en särskild begäran. Varje terapeut har sin egen individuella komfort nivå med olika tekniker.

Previous:nothing Next:Gardasil skott & graviditet

Relaterade artiklar


 • hur de ska hålla strömförande och friska under vintern
 • hjälp för äldre att köpa blöjor
 • Vilka är riskerna med bärbara datorer för barn?
 • klimakteriet stöd
 • OTC-medicinering för muntorsk
 • Så för att lindra barnets feber, med Motrin
 • hur man får passa under klimakteriet
 • hur man kan få gratis medicin bistånd receptbelagda läkemedel
 • hur räntan medicinska varningssystem
 • hur man undviker för tidig födsel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com