Vilka är riskerna med höga B12 ?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-29
Vitamin B12, även kallad kobalamin eller cyanokobalamin, stöder den mänskliga kroppen i att bevara friska nervceller. Våra kroppar churn också DNA och RNA med hjälp av B12. Den genomsnittliga vuxna, 19 år och äldre, bör konsumera 2,4 mikrogram per dag. Livsmedel som innehåller vitamin är fisk, kött och mejeriprodukter. Är vattenlöslig, är det lätt att befria kroppen av överskjutande B12 bör för mycket blir intagna. Dock kan för mycket B12 störa kroppen på ett farligt sätt, och därför bör du inte ta det tanklöst.

Kardiovaskulär Svårigheter

Det klart, hjärtkomplikationer kvarstår som den mest farliga biverkningar ha och möjligen det mest skrämmande. Symtom bestå av andnöd eller andningssvårigheter, ökad hjärtfrekvens eller hjärtklappning, smärta i armar och ben, domningar i armar, som alla är också symtom på hjärtsvikt, som är en annan risk för stora B12. Perifer vaskulär trombos eller snarare, kan blodproppar i blodkärlen och lungödem innebär stora riskfaktorer.

beteendefrågor

psykiska sjukdomar, att man kan utveckla kan vara den mest hotfulla för biverkningar eftersom de påverkar sinnet. De inkluderar ångest, nervositet, sömnlöshet och panik. Dessa biverkningar kan också höja pulsen, förkorta din andedräkt, orsaka tryck över bröstet och få dig att känna som om du upplever hjärt svaghet också. Kunskap om stresshantering och andningsteknik skulle hjälpa i denna situation, men om den oro, nervositet, eller panikattacker orsaka andningsproblem eller smärta, bör du meddela din läkare så snart som möjligt.

allmänna fysiska upprör

sjukdomar som kan komma över en person efter intag för mycket B12 är diarré, huvudvärk, yrsel, matsmältningsproblem, orolig mage, kräkningar, ryggvärk, svullnad och artrit. Dessutom kan bristande samordning, hudutslag och nässelutslag, mild till svår acne, rosacea och eksem hindra något en persons känsla av välbefinnande. Alla dessa symtom kan eller inte kan leda till något skadligt, men de förtjänar ett samråd men din husläkare. Åtminstone kunde läkaren erbjuda en lösning för att lugna krämpor tills kroppen har avgiftade sig själv.

Previous:nothing Next:användning av ett läkemedel dropper

Relaterade artiklar


 • hur man drar spillror med salva
 • hur man väljer en vårdgivare
 • vad är orsakerna till diarré och svimning hos barn ?
 • effekterna av månens faser
 • effekterna av att stoppa använda preventivmedel i ditt 40
 • hur man kan minska vattenretention
 • första hjälpen för en öroninfektion
 • hur man gör eller köpa naturliga , säkra , miljövänliga alternativ till hand sanitizer
 • hur man firar nationella barnens minnesdag
 • symptom på en obalans kortisol hos män
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com