användning av ett läkemedel dropper

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-29
Medicin Droppers används för att muntligen administrera läkemedel. Används främst för att ge flytande medicin till spädbarn är medicin Droppers används för att ge medicin till barn och husdjur. Medicin Droppers kan också användas för att lagra eteriska oljor, administrera välling och för arbete i laboratorier

Medicinsk användning

Medicin Droppers används främst för att ge flytande läkemedel till en kinkig spädbarn eller barn. Genom att klämma lampan och suger upp vätskan i plast eller glas cylinder kan du få en korrekt mätning av läkemedel för att ge till ditt barn eller barn.

Användning för husdjur

Medicin Droppers kan också användas för att ge läkemedel till en hund , katt eller annat husdjur . Ofta kommer husdjur inte ta en medicin i tablettform om de inte gillar smaken . Flytande mediciner kan vara mycket lättare att ge som djuret kommer att ha lättare att svälja vätskan än med en krossad eller hela piller .

vetenskapliga användningar medicin Droppers kan även användas i laboratorier där lösningar och flytande material måste placeras i små flaskor eller maskiner . Till exempel, är blodprov ofta transporteras från en flaska till en annan med en stor medicin dropper eller en pipett . Pipetter kan vara manuell eller elektronisk, enligt Pipette. com. Dessa enheter är speciellt kalibrerade för att ge noggranna mätningar och ge ergonomiskt stöd.

Aromaterapi använder

Medicin Droppers också kan användas för att mäta upp små mängder av eteriska oljor. Dessa oljor kan användas för att göra tinkturer, lösningar eller andra blandningar.

Spädbarn Använder

Medicin Droppers också kan användas för att ge formel eller mjölk till barn som har svårt att använda en flaska. I de flesta fall, att användningen av ett läkemedel dropper administrera formel eller mjölk är tillfällig.

Previous:nothing Next:vad är det som bullrar i en MR- maskin ?

Relaterade artiklar


 • hur man inkluderar sunda vanor i ditt dagliga liv
 • klimakteriet & Hand & knä ledvärk
 • biverkningar av rökelse olja
 • säkrare alternativ till plastbehållare för mikrovågsugn
 • humant tillväxthormon för ledvärk
 • progesteron kräm vs stolpiller
 • hur du kan maximera dina läkarbesök
 • hur man kan bli av blöjeksem i ett nyfött barn
 • hur man kan bli av en förkylning eller influensa
 • Hur sova varmt i ett kallt rum
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com