dagliga övningar för att träna din högra hjärnhalvan

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-23
Precis som med alla andra delar av kroppen , utför hjärnan bättre när den utövas . Även om det har visats genom vetenskapliga bevis för att ständigt fokus på att utöva hjärnan i särskilda manér kan förbättra dess funktion --- sällan är det så att människor fokusera på detta centrala organ . Även äldre personer och barn kan dra nytta av regelbunden hjärngympa och växa nya nervceller som möjliggör en bättre fungerande sinne.

Byta Roller

Att vara extremt elastiskt hjärnan kan lära sig nya beteenden snabbt. Ett bra sätt att förbättra din hjärnans funktion genom att ständigt införa det till nya beteenden. En sådan metod är att växla roller dagliga vanor.

Försök att byta den hand som du använder för musen. Det ska vara svårt i början, men med tiden man lär sig ett nytt beteende som leder till nya nervceller. Du kan också växla händer för din telefon, samt borsta tänderna. När du aktivt skapa nya nervceller regelbundet, blir hela processen snabbare och enklare.

Muscle Building

Ett experiment funnit att ditt sinne kan förändra din fysiska attribut. Experimentet tog en grupp av ämnen och bad dem att tänka om att förbättra muskelstyrka i en lokal område. Försöket omfattade lillfinger och armbågen.
Genom att föreställa en ökning av muskelstyrka i fem minuter per dag under 12 veckor --- personer visade en 13 till 35 procent ökning i styrka. Den otroliga aspekten är att hjärnan söker visar att koncentrationen på det område som orsakas ökad styrka vinster till följd av hjärnans signalsystem förbättringar.

Läsa och Spel

Hittade att stimulera hjärnan oerhört finns pussel, spel och läsning, särskilt när inriktad på problemlösning och logik. Lära sig nya språk och fritidsintressen har en liknande effekt.

Titta på TV anses inte hjälpa hjärnan. Även om vissa visar kan ge intellektuell stimulans, för det mesta växlar hjärnan i friläge och är inte särskilt aktiv under TV-tittande. Studier har visat att om läsvanor skapades innan 18 års ålder, nyare vanor blir lättare att ingjuta under resten av den personens liv.

För äldre har spel som Bingo visat att hjälpa till i förhindra minnesförlust. Samma effekter återfinns ofta hos barn och deras förmåga att lära sig i skolan.

Previous:nothing Next:färgämnen som används i ögondroppar

Relaterade artiklar


 • hur man sparar pengar på kalla medicin
 • vad som väntar efter GreenLight laserkirurgi
 • hur man ställer upp som en doula
 • minskade fostrets tillväxt
 • Syftet med vuxen dag hälso- och sjukvård
 • hur man får fastare bröst snabbt
 • hur breakthe deltid rökvanor
 • Var kan jag hitta gentiana violett ?
 • dagliga övningar för att träna din högra hjärnhalvan
 • ricinolja för graviditet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com