färgämnen som används i ögondroppar

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-23
Ögondroppar är ett populärt botemedel för dem trötta , röda och kliande ögon . Ögondroppar kan också användas för ett antal ögonsjukdomar som konjunktivit , torra ögon och många andra förhållanden ögat som orsakar inflammation, rodnad eller ens ansvarsfrihet . Ögondroppar anses hjälpsamma , även om de inte innehåller några kemiska färgämnen som konsumenterna bör akta sig för

Beskrivning

Kemiska färgämnen används ofta i kosmetika , medicinska åtgärder och även droger . Kompressionständning 42. 051 eller Patentblått V och Fluorescein färgämnen som används för ögondroppar . Kompressionständning 42. 051 är en syntetisk syra , mörk blåaktig färg . Det är vattenlösligt och är ett mörkblått pulver i dess fysiska tillstånd . Det används ofta som ett livsmedel färgämne och som färgämnen i läkemedel . Fluorescein är ett orange-rött pulver i sitt fysiska tillstånd och används allmänt i många medicinska diagnostik .

Fördelar

Fluorescein är mycket användbar för att identifiera främmande kroppar i ögonen som vanligtvis är omgiven av en grön ring . Det hjälper att upptäcka skador på hornhinnan. Eventuella skador eller nötning i hornhinnan kommer att färgas grön . Patent Blue V fungerar endast som färgämnen och inte uppvisar terapeutiskt värde.

varningar

När Fluorescein kontakt med huden , kan den orsaka en lätt missfärgning . Patent Blue V färgar huden tillfälligt som med all mat färgämnen . Om du har skador på hornhinnan färgen i ögondroppar kan orsaka ögoninfektion , allergier och andra skadliga effekter .

Missuppfattningar

Det är missuppfattning att använda ögondroppar med färg kan förändra ens ögonfärg . Denna information är inte sant . Använda Fluorescein bara kan lägga till färg på den del av ögat som har skador på hornhinnan och inte på den oskadade sidan.

Överväganden

Se upp för eventuella allergier mot dessa ämnen innan du använder andra ögondroppar med fluorescein och med Patent Blue V eller CI 42. 051 . Om du är osäker , kontakta en läkare. Personer med känd allergi kan uppleva andfåddhet , svullnad i ansikte, läppar eller tunga liksom utslag eller nässelutslag i huden-detta är anafylaktisk chock. Kallelse utgångsdatum och om förpackningen är ordentligt tätade. Om paketet tätningen har manipulerats, använd inte produkten.

Previous:nothing Next:Varför är det viktigt att förstå Integumentary systemet ?

Relaterade artiklar


 • hur tonen i Facebook för kvinnor över 60
 • diskutera betydelsen av kolesterol i ämnesomsättningen
 • risken för Hund & Katt maskar till barn
 • Svampen & håravfall
 • spånskivor toxiner
 • korrekt teknik för mätning av människors höjd
 • typer av febertermometrar
 • normala spädbarn blodsockernivå
 • hur man hittar skabb behandling
 • hur man har en lyckad IVF
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com