hur man använder urin för att bestämma alkohol nivåer

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-25
Hantering ett missbruksproblem i hemmet börjar med korrekt identifiering. Hem testutrustning finns tillgängliga för att hjälpa familjer att identifiera ett problem alkoholmissbruk genom urinanalys. Testkit kan köpas online eller via ett lokalt apotek. Urinanalys är snabb och smärtfri med resultaten från ett laboratorium inom 48 timmar. Testutrustning som används i samband med lab analys kan vara en av de mest effektiva sätten att avgöra om alkoholen förekommer i systemet, men provet ska administreras inom ett par dagar av misstänkt förbrukning.

Du behöver :
Alkohol test kit
. Urinprov .


1 .
Köp en alkohol hem test kit . Kontakta din lokala apoteket för att köpa ett hem kit alkohol test som använder ett urinprov för analys . Dessa tester kommer att kräva att du skickar resultat ut till ett laboratorium för analys . Om du inte kan få ett kit hem test från apoteket , kan du välja att ringa din lokala polismyndighet avdelning brottsförebyggande , eller besök deras hemsida för test kit vägledning .
2 .
Samla ett urinprov inom 24 till 48 timmar av faktisk eller misstänkt konsumtion . De flesta testkit kommer att ge en steril engångs kopp för att samla in provet. Använd engångs plastmugg inneslutna i din testutrustning.
3.
Fyll medföljande testning flaskor med urin för analys. Du testkit bör inkludera en eller två flaskor, eller needleless sprutor. I satsen kommer att instruktioner om hur man säkert fylla flaskorna utan att förorena innehållet. Fyll den medföljande flaskan (er) eller sprutor (s) baserat på kraven i satsen tillverkaren.
4.
Säkra provning av material som innehåller urin med rätt lock eller tätningar ingår i din testutrustning. Om din kit innehåller en spruta för att extrahera och lagra urin, se till att sprutan är ordentligt täckta och slutna. Följ förfogande instruktioner för att säkerställa att det inte finns några läckor eller föroreningar.
5.
Fyll i tester formulär som krävs för leverans och provning tillstånd. Dessa former ger partnering laboratorium tillstånd att genomföra en urinanalys, och kommer att kontrollera att du använde anvisningar så att ditt bidrag inte har manipulerats eller förorenat i insamlingen. Ytterligare former kommer att innehålla en fraktetikett hanteringskedjan form , vilket är en standard juridiskt dokument som krävs för alla data provtagning och analys.
6 .
Skicka in testkit för analys och förbereda sig bekräfta analys inom 48 timmar efter mottagandet på laboratoriet . När ditt prov har tagits emot av laboratoriet bör dina resultat finnas tillgängliga inom två arbetsdagar . Laboratoriet kommer att testa för etanol glukuronid -och /eller Ethyl Sulfate metaboliter som produceras av människokroppen följande alkoholkonsumtion.
7 .
Kontakta laboratoriet för resultat . Ingår i ditt material testset ett kontaktnummer att använda för analys som sänts via telefon . Resultaten kommer att ge en fullständig överblick av alkohol närvaro och nivåer i systemet för den som testas .


Previous:nothing Next:hur man undervisar en 4-åring om barndiabetes

Relaterade artiklar


 • hur man administrerar portabel syrgas
 • är fiskolja okej för barn ?
 • hur man hittar hemorrhoid smärtlindring nu
 • effekterna av öroninflammationer på smaklökarna hos barn
 • borax förgiftning
 • hur man kan sänka hög feber hos barn
 • vad man ska göra om du av misstag äter en liten mängd av naturliga organiska tvål ?
 • Fakta om årliga physicals
 • Vilka är de behandlingar för lågt antal blodplättar hos spädbarn ?
 • Hur vet jag när mitt barn behöver en stelkrampsspruta ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com