hur man beräknar miles gick

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-14
Promenader ger motion , avslappning och stress release för många människor. Du kan promenera i och utanför , runt ett spår eller på ett löpband . Många människor vill spåra hur långt de går dagligen , veckovis eller månadsvis. Vissa människor registrera antalet steg de går hela dagen . Det finns flera metoder som du kan använda för att beräkna hur många miles man går

Du behöver : .
Walking skor
. Väderbeständiga kläder .
Stegräknare.
Dator.
Tillgång till Internet.
Miniräknare.
Löpband (tillval).


1 .
Använd en stegräknare för att räkna antalet steg du tar . Beräkna din steglängd genom att gå 10 steg . Mät längden du gick i fot . Dividera detta antal med 10. Skriv in steglängden i din stegräknare . Istället för att beräkna detta sätt kan du använda ett vanligt värde på 2,2 för kvinnorna och 2,5 för män . Efter promenaden , omvandla det antal steg som visas på din stegräknare på avståndet gick i fot . Multiplicerar det totala antalet steg med steglängden . Detta ger dig avståndet gick i fot . Konvertera fötter till miles genom att dividera avståndet gick i fot av 5. 280 meter . Många stegräknare kan mäta avståndet för dig . I detta fall kan du undvika matematik och ställ in stegräknaren för att mäta avståndet automatiskt .
2 .
Kartlägg din rutt på Internet . Många sökmotorer visa kartor . När du har hittat en lämplig karta kan du använda den för att rita ut din väg genom att klicka på varje punkt tills du uppnår det antal miles du vill gå . Många karta webbplatser kan du spara din rutt till en databas och ge samband information med andra vandrare i ditt område .
3 .
promenad på en lokal high school eller fritidsgård 's spår . Den allmänna avstånd runt en bana varierar mellan 400 och 440 meter . Walking fyra varv runt en bana i allmänhet motsvarar en mil , beroende på banlängd . Räkna hur många varv man går runt banan och dela med fyra för att beräkna en approximation av hur långt du har gått .
4 .
Beräkna avståndet gick på ett löpband med den hastighet som du vandrar i miles per timme och hur mycket tid du har gått på några minuter. Till exempel , om du vill gå i 20 minuter om löpbandet på 10 mph : ingång 10 för den snabbhet och 20 för tiden . Dela 60 med den tid (20 ) för att fastställa hur stor del av protokollet gick i timmen : 60 dividerat med 20 är lika med 3 . Dela hastigheten i "miles per timme (10 ) av svaret (3 ) : 10 dividerat med 3 är lika med 3,3 . Du har gått 3,3 miles .


Previous:nothing Next:symptom på kalv svullnad

Relaterade artiklar


 • klimakteriet utslag hos kvinnor
 • hur man arbetar ute smartare inte hårdare
 • hur man förbereder ett funktionshinder försvar
 • Varför prednisolon öka i vikt?
 • hur man använder en potta personsökare att stoppa sängvätning
 • Varför hör jag mina hjärtslag i mitt huvud ?
 • hur man får lymes sjukdomsbehandling
 • hur man hittar ett botemedel förstoppning hem
 • hur man öppnar dina öron när de går stängas på grund av en förkylning
 • hur breakthe deltid rökvanor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com