hur man kan minska tätheten av hår med laser hårborttagning

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-06-26
I mer än tio år har populariteten av laser hårborttagning vuxit som en permanent lösning på oönskat hår . Dermatologer , estheticians och tekniker laser utföra denna öppenvården förfarande , vilket gör det ett säkert och effektivt alternativ till vaxning, rakning , elektrolys och hårborttagningsmedel . En laserstråle mål den aktiva hårsäcken och zaps genom huden , värme och inaktiverar den. Detta orsakar en minskning av hår densitet genom antingen permanent bränna follikeln så att den aldrig ger en annan hår , eller försvagande den till den punkt där den producerar tunnare, lättare hårstrån .

Du behöver :
estetiker , hudläkare eller laser tekniker

forskning


1
Inrätta ett samråd med en laser specialist . ta reda på om du är en bra kandidat för förfarandet . Den läkare eller tekniker ska undersöka dina hårborttagning behov personligen .
2 .
Bestäm ( med tekniker) på vilken typ av laser som fungerar bäst för just din hud och hårfärg . De flesta lasrar fungerar bäst på mörkt hår och ljus hy , eftersom de riktar sig mot pigmentet i hårsäcken . Om huden är för mörk och hår är för ljus , kan lasern inte kan upptäcka pigment eller bränna omgivande hud pigment .
3 .
Få en uppskattning för förfarandet . Detta bör inbegripa ett belopp för varje möte och en rekommendation för antalet sessioner du behöver ( oftast sex till åtta veckor ) för att uppnå önskat resultat . Kom ihåg att sessioner vanligtvis är placerade i 6-till 10-veckors intervall-längden på en typisk hår tillväxtfas

arbetsordningen


1
rakning. den hårborttagning området en till tre dagar innan din behandling . Avlägsna överflödigt hår med ett rakblad , i motsats till vaxning eller plockning denna ger lasern att upptäcka follikeln och fokus all sin energi på det istället för hår själv .
2 .

Använd lokalbedövning . De finns i gel eller kräm former och tillämpas rätt innan förfarandet för att bedöva området .
3 .
Hojta dig själv en lämplig tid att förfarandet görs korrekt . Små områden som armhålor , bikini , ögonbryn eller läpparna kan ta så lite som tio minuter , medan ryggen eller benen kan ta en timme .

Eftervård


1 .
Applicera en hud-lugnande som aloe vera att det behandlade området. Du bör installera regelbundet och under flera dagar efter behandlingen , eftersom huden kan känna känslig och behöver återhämta sig .
2 .
försiktigt exfolierar huden i duschen för att stimulera huden att kasta den behandlade område . Fortsätt att göra detta för upp till fyra veckor .
3 .
Vänta nya hår , som var vilande under den första behandlingen , att växa ut . Gå tillbaka till nästa behandling när du har tillräckligt av denna nya tillväxt för lasern att behandla.

tips och varningar


 • Om din hud inte fäller inom fyra veckors behandling , låt laser tekniker känner av, den kan ha varit för låg för att skada i hårsäcken.


 • Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med personlig utveckling?

  Relaterade artiklar


 • hur man beräknar ränta dopamin dropp
 • hur man kan aktivera vilande delar av din hjärna
 • hur man rengör ett glas termometer
 • hur du gör ditt liv lycklig och balanserad
 • tonårsgraviditeter fakta och statistik
 • Hur får man en DNA-test när du är gravid
 • det bästa minnet med särskild service för seniorer
 • Hur du tar ett piller utan munkavle eller kvävning
 • hur man absorbera prednison efter gastric bypass
 • buksmärtor och lunginflammation hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com