loppor, fästingar och graviditet

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-07
Även om loppor och fästingar kan överföra sjukdomar till människor, bekämpningsmedel som används för att döda dem medföra allvarliga risker, särskilt för foster. Kvinnor som är gravida bör känna till riskerna och att det är mycket säkrare alternativ

Du behöver:. .
Glastermometer

Basics

Vissa bekämpningsmedel föreningar döda loppor och fästingar , men också utgöra fara för människor. Det spelar ingen roll hur de bekämpningsmedel administreras, det är ansamling av exponeringen. Mest utsatta är ofödda och småbarn, eftersom deras system är under utveckling. Det finns en omedelbar risk giftig, plus en risk för långsiktiga skador på hjärnan och nervsystemet.

Process

Produkter som innehåller organiskt fosfor eller karbamat föreningar blockera nedbrytningen av budbäraren kemiska acetylkolin. Acetylkolin sedan bygger upp i kroppen, som påverkar nerv-sändningar.

Betydelse

Per en 2000 undersökning av Natural Resources Defense Council, används 90 procent av amerikanska hushåll bekämpningsmedel som används, och 80 procent fortfarande dem när en kvinna i hushåll var gravid. För kvinnor som var gravida när de utsätts för loppor och kryssa produkter, var deras barn mer benägna att få diagnosen senare med hjärncancer.

Solutions

Skyddsåtgärder kvinnor som är gravida genom att inte köpa eller hålla på hand produkter som innehåller organophospates ( specifikt klorpyrifos, diklorvos, phosmet, naled tetrachlorvinphos, diazinon och malation) eller karbamater. Överväg att använda säkrare produkter såsom "insekt tillväxtreglerande" (metopren, fenoxycarb, pyriproxyfen och lufenuron) och nyare bekämpningsmedel som är fläckig på husdjur (fipronil, imidacloprid). Också använda fysiska åtgärder . Tvätta och kamma husdjur och mattor vakuum och möbler

Varning

Gravida kvinnor bör kontroll för loppor och fästingar , men bör inte komma i kontakt med produkter som innehåller ämnen kända för att vara giftiga.

Previous:nothing Next:hur man klär i extrem kyla

Relaterade artiklar


 • hur man har mer vilsam sömn
 • svamp & candida
 • Vad är leder i ekg ?
 • vilken tid på dagen göra test du testosteron hos män ?
 • normala nivåer av hCG hos män
 • risker och fördelar med ett konstgjort hjärta för barn
 • hur man kan begränsa astma triggers
 • preventivmedel skott och Myom
 • blackhead utvinning
 • hur man kan bära runt en tunn plånbok och spara din rygg
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com