säkrare alternativ till plastbehållare för mikrovågsugn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-06-04
När mer information blir tillgänglig om gifter i plast , är mer konsumenter som söker efter säkrare alternativ till plastbehållare . Att hitta ett alternativ till plast är särskilt viktigt för alla mikrovågsugn du kan göra , eftersom värmen ökar urlakning av gifter i livsmedel . I själva verket råder Institutet för jordbruks-och handelspolitik undvika att använda någon plast alls i mikrovågsugnen. En plastbehållare som är " mikrovågsugn "betyder bara det inte kommer att smälta i mikrovågsugnen. Det betyder inte att gifter inte kommer att läcka ut i maten . Säkrare alternativ till plastbehållare i mikrovågsugnen är tillgängliga.

glasförpackningar

Glassbehållare är ett utmärkt substitut för plastbehållare i mikrovågsugnen. Pyrex glas är mikrovågsugn och värmebeständigt . Se till att dina glasbehållare som är markerade som mikrovågsugn . Om det inte är certifierat för mikrovågsugn , kan den innehålla mikro-luftbubblor som kan expandera i värmen och bryta behållaren . Använd inte mikrovågsugn någon glasbehållare med metallbård, naturligtvis, för att undvika gnistbildning och eventuella brott på behållaren. Förutom Pyrex, Anchor Hocking och Williams-Sonoma, bland annat linjer erbjudande om mikrovågsugn glasbehållare.

Keramiska kärl

Stengods, keramik, porslin eller vilket namn den går av, keramik är ett annat effektivt substitut för plastbehållare i mikrovågsugnen. Enligt Seeley's Stengods hemsida, är stengodslera sköt på över 2000 grader Fahrenheit och omvandlar den till ett material som lämpar sig för matlagning, bakning, förvaring och servering. Kemiskt inert, stengods behållare kommer inte att läcka skadliga ämnen i maten. Bortskämd Chef och CorningWare är bara två av många märken av stengods som lämpar sig för tillagning i mikrovågsugn.

Biologiskt nedbrytbar plast

Används främst kommersiellt inom livsmedelsindustrin tjänstesektor, biologiskt nedbrytbar plast behållare annat alternativ till den plast som idag används för mikrovågsugn matlagning. Eftersom användningen av denna "naturliga plast" blir allt vanligare kommersiellt, kan du snart hitta dessa behållare för din egen mat lagring och mikrovåg. Dessa mikrovågsugnsbruk plastbehållare är tillverkade av komponenter i naturmaterial som sockerrör fiber (bagass) och majs (polymjölksyra eller PLA), är biologiskt nedbrytbara och komposterbara, och har inga skadliga ingredienser kontaminera maten.

Previous:nothing Next:trivia spel för äldre

Relaterade artiklar


 • hur man kan förutspå ditt liv expectency
 • hälsoeffekter av mögel
 • hur man får klart huden gratis
 • hur man tömmer en kateter påse
 • Vad innebär det om ett PSA- blodprov är lågt ?
 • preventivmedel skott och Myom
 • hur man väljer att konvertera en vedeldad spis med gas
 • fysisk utveckling i första, mellersta och sen barndom
 • när du ska sluta DMSA på barn
 • hur man förhindrar en smärtsam svampinfektion
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com