ungdomar och sjukvård

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-06-22
Barns hälsa är ett prioriterat av alla föräldrar . Men som barn ålder , är det viktigt att vidarebefordra denna information om de många sidorna av att vara frisk . Genom att ge ungdomar en tydlig förståelse av rätt kost , motion och substans säkerhet genom friska praktik verksamhet , kan förälder se till att barnet kommer att fortsätta att växa upp friska och starka utan direkt tillsyn .

Nutrition

Näring spel är extremt lätt att anpassa sig som ett barn mognar . För små barn , börja med märkt indexkort eller bilder av frukter eller grönsaker . Omfatta andra källor för livsmedel, såsom bönor , nötter och kött , och ha barnet matcha bilderna till namnen på alla livsmedel . Regeringen etablerade matpyramiden kan också göras till en färgstark pussel för ett barn att identifiera och placera i rätt spår .

Som barn växer och mognar , införliva idén att tjäna storlekar . Mät koppar och halva koppar mat , och låta honom platta middagar med rätt mått . Det är också lämpligt att ta upp begreppen kalorier , proteiner och socker genom att ta näringsinformation av olika livsmedel och jämföra och kontrastera dem . Snart kommer han att kunna avgöra vilka livsmedel som är " friskare " än andra livsmedel bara genom att förstå den näringsinformation . />
Många spel också erbjuds online för att tillåta barn att lära sig och bli utfrågade om ny hälsoinformation. Dessa spel är en utmärkt resurs för individuell handledning och praktik.

Motion

Samvetsgrann näring praxis är en utmärkt grund för fitness . Introducera barn till tävlingsmatcher : OS familj och korta lopp , samt utför utanför sysslor som motion . När barnet växer , infoga mer styrde sporter som baseball , basket och fotboll i familjen regimen .

Ett annat viktigt koncept är att hålla reda på daglig verksamhet . Överväga att investera i en familj kalender eller tavlan för att spela in varje vecka eller månad verksamhet . Notera hur mycket tid och den verksamhet som bedrivits . Barn vana vid att spela in sin verksamhet kommer att enkelt kunna tillämpa dessa kunskaper i ett kör eller Träningsdagbok i framtiden .

sak Säkerhet

För att förhindra missbruk av gemensamma ämnen som alkohol , tobak och läkemedel hushåll , klart diskutera varje post med ditt barn . Är det viktigt att ingjuta hos barn att alkohol och tobak är potentiellt skadliga ämnen , och avsett för vuxna . Identifiera vanliga typer av alkohol de kan stöta på , såsom öl , vin och sprit , och tydligt identifiera de faror som var och en för minderåriga delaktiga . Beroende på ålder och mognad , adress rattfylleri och grupptryck enlighet härmed, inbegripet vad man ska göra om de erbjuds droger .

Det är lika viktigt för barn att förstå att hushållens läkemedel inte är rekreation , Utan ett medel för att upprätthålla hälsa . Presentera småbarn där medicin förvaras i ditt hem . Välj vanliga typer av läkemedel såsom acetylsalicylsyra , kyla medicin och influensa medicin och förklara funktionen av varje . Tillåter barn att se de olika typer av läkemedel och läs instruktioner och varningar tillsammans , påpekade att de aldrig ska ta mediciner på egen hand utan att rådfråga en vuxen . Ett barn som förstår funktionen av läkemedel kommer att vara bättre förberedda på att använda dem på rätt sätt i verkliga livet .

Previous:nothing Next:vad gör årligen physicals innehålla?

Relaterade artiklar


 • karaktärsutveckling i den tidiga barndomen
 • betalningsplan semester
 • hur man använder en tidsmässig termometer
 • Vilka är farorna med livmodern ?
 • hur man ska leva drogfri och nykter och må bra på samma gång
 • snabbaste sättet att föryngra din kropp
 • hur man läser en rapport pulsoximetri
 • kan yrsel vara ett symtom på graviditet ?
 • hur man får fastare bröst snabbt
 • symptom på en behålls gallsten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com