vad gör årligen physicals innehålla?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-22
En årlig fysisk undersökning av din husläkare rekommenderas även om en person är frisk. Dessa besök omfattar ett antal tester och observationer för att hjälpa till skärmen för sjukdomar, bestämma potentiella hälsorisker och att uppmuntra hälsosammare livsstil

Du behöver:.
Tvättsprit
. Liten skål eller kopp.
Pincett.
Tvål.
Vatten.
Handduk.
Bomullstuss.
Pappershandduk.
Stor skål.
Epsom salter.
Triple antibiotisk salva.
Band-stöd.

livstecken

Under en årlig fysisk läkaren kommer att ta ett antal mätningar av vitala funktioner och viktiga faktorer som kan påverka hälsan hos patienten. Dessa inledande mätningarna inkluderar vikt, blodtryck, hjärtfrekvens och temperatur. Läkaren kommer också att fråga patienten om eventuella hälsoproblem han upplever.

Grundexamination

Typiska årligen physicals innehålla ett hjärta tentamen och lungor tentamen görs av stetoskop, huvud och hals tentor, buk tentor, reflex test, hud examen, och en undersökning av armar, ben och leder.

könsspecifika Test

Kvinnor kan ges en bröst och bäcken tentamen för att leta efter tecken på cancer. Män kan få en testikel examen, penis tentamen och prostata tentamen och testas för ett bråck.

Laboratorietester

Du kanske eller kanske inte har laboratorietester under en rutinmässig läkarundersökning , beroende på dina potentiella riskfaktorer . Dessa tester kan inkludera dra blod för blodstatus eller kemi panel , eller begära ett urinprov för analys .

förebyggande Förslag

Beroende på den specifika patienten , en läkare kommer att inriktas på förebyggande åtgärder. Patienten får råd om hur man bäst förebygga vissa sjukdomar eller villkor enligt de risker för patienten . Till exempel kommer kvinnor över 40 år börjar ofta få årliga mammografi för att screena för bröstcancer , medan män 50 år och äldre kommer att börja kolorektal cancer filmvisningar .

Historia

För att bättre kunna bedöma en patients risk och till fullo förstå patientens aktuella hälsotillstånd, kommer en läkare att ta en sjukdomshistoria. Denna process omfattar en rad frågor om vilka, om några, problem patienten har haft, vilka sjukdomar är vanliga i familjen, och om en patient röker, dricker överdrivet, har allergier, bland andra frågor.

Previous:nothing Next:MRT läkemedelseffekter

Relaterade artiklar


 • effekterna av musik på människors känslor
 • Hur vet man att bebisen är hungrig
 • vad man ska packa i BB-väskan
 • ansträngd hamstring symtom
 • Hur vet jag när mitt barn behöver en stelkrampsspruta ?
 • Hur säker är manlig förbättring droger?
 • kanal rengöringsmetoder
 • hur man kan minska dina chanser att få den kalla och influensa från andra människor
 • 4 olika typer av ben i människokroppen
 • hur man kan bli av människans bröst snabb
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com