Hur man naturligtvis växa längre

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-09
Många hoppas att en viss höjd , kanske längre än genomsnittet eller längre än sina föräldrar . Din höjd bestäms mest av dina gener , men miljön , till exempel näring , tillräcklig vila, och skador kan spela en del också . Det är möjligt att påverka din slutlängd , om du inte kan garanteras att nå någon specifik höjd . För att öka din längd kroppen behöver för att producera en ökad mängd tillväxthormon .

Detta kan ske naturligt genom att göra särskilda övningar och äta näringsrik mat . Här är några steg du kan vidta för att nå din maximala potential höjd
1 .
Har sträcker styrketräning . Det finns olika övningar som är specifikt för stretching , och någon av dem kan hjälpa en hel del i att öka din längd . Den viktigaste faktorn anses här är att öka din flexibilitet, vilket är en viktig faktor för att bli längre .
2 .
Prova på att simma och basket som är mycket populära och rekommenderas av sport fysiologer för höjd tillväxt .
3 .
en näringsrik kost är en annan viktig faktor för att öka din längd . Det är ofta försummas , men det är en integrerad del av hela processen av att vara längre . Födointaget är en viktig faktor eftersom den inte bara kan öka tillväxten men tar i fel sorts mat kan även hämma den process av tillväxt . Mjölk rekommenderas för personer intresserade av odlar sin höjd eftersom det innehåller kalcium som stärker tillväxten och tätheten av skelettet, liksom konsumtionen av mycket frukt och grönsaker , eftersom de innehåller viktiga mineraler och vitaminer . Mörkgröna bladgrönsaker är också höga i kalcium . Ät massor av grovfoder rik mat som vitkål, spenat och gröna bladgrönsaker tillsammans med mycket vatten , vilket hjälper till att öka ämnesomsättningen. Ökad ämnesomsättning kan innebära ökad utsöndring av tillväxthormon .
4 .
Ät 5-6 små , portionskaffe måltider i stället för 3 måltider med större portioner . Detta kommer att förbättra den övergripande ämnesomsättning och som förstärker den mängd tillväxt utsöndrade hormon .


Previous:nothing Next:hur man får och använder dina mediciner på rätt sätt

Relaterade artiklar


 • är nackstöd kuddar säkra för barn i bilen ?
 • konstiga ögon fakta
 • hur man undviker farliga eteriska oljor under graviditeten
 • hur man motiverar dina barn att vara mer aktiva
 • rensar ut äggledarna med HSG
 • välj hCG oljestickan förfaranden
 • hur du granskar kontrakt sjukförsäkring
 • hur man mäter avstånd till fots
 • Vilka är ingredienserna i lava tvål?
 • dörrlarm för Alzheimers sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com