Vilka är farorna med sojamjölk för barn ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-14
Sojamjölk anses vara ett hälsosammare alternativ till mejerimjölk. Medierna nämner sällan några negativa effekterna av att dricka sojamjölk . Det verkar vara en mirakulös undrar dryck som förhindrar ohälsosam sjukdomar , och är bra för kroppen på flera sätt . Sojamjölk kanske inte är så säker som media gör att det verkar . I själva verket kan det vara skadligt för barn .

Flickor och sojamjölk

Sojamjölk kan vara farligt för små flickor som dricker det . Det kan orsaka dem att få sina perioder, växa könshår, och utveckla bröst i ett mycket tidigare ålder. En procent av flickor som dricker sojamjölk tecken mjölk show av puberteten så unga som 3 år och mer än 20 procent av flickorna som dricker sojamjölk visa ovanstående puberteten skyltar vid 8 års ålder. Att gå igenom puberteten denna unga i livet kan orsaka reproduktiv hälsa senare i livet som infertilitet, oförmåga att menstruerar, och bröstcancer. Alla dessa symtom orsakas av fytoöstrogener i soja mjölk. Om du matar ditt barn flicka en uteslutande diet sojamjölk det är motsvarigheten till att mata dem fem p-piller per dag.

Boys och sojamjölk

chanser att testikelcancer och medfödda avvikelser som förekommer hos pojkar kan öka på grund att dricka sojamjölk. Detta beror på att fytoöstrogener i soja mjölk. Pojkar som dricker sojamjölk kan gå igenom puberteten vid yngre ålder, eller ännu värre de aldrig kan gå igenom puberteten på grund av fytoöstrogen hormonet ockuperar testosteron hormon.

sojamjölk och beteende

ADD, ADHD och aggressiva och våldsamma beteenden kan orsakas av höga mangan nivåer. Sojamjölk är mangan nivåer är femtio gånger högre än bröstmjölk.

Andra hälsorisker

Enligt EMR Labs LLC, sköldkörtelproblem, tumörer, undernäring, matsmältningsproblem, problem med immunförsvaret, cancer och hjärtsjukdomar har kopplade till sojamjölk.

Previous:nothing Next:livsmedelstillsatser och barn " hyperaktivitet

Relaterade artiklar


 • hur du ökar din dagliga fiber
 • hur man kan bota näsblod med huskurer
 • hur till återvinna från halsen strålning & tjockt slem
 • klimakteriet och avstånd ut
 • internationell konferens om Alzheimers sjukdom
 • vad är en fjäril nål ?
 • primär kontra sekundär åldrande
 • streptokocker toxisk chock syndrom och graviditet
 • hur man mäter andningsfrekvens
 • hur du hittar den bästa manliga förbättringen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com