hur du kan maximera din läkare besök

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-07-08
Vill du få ut det mesta av dessa läkarbesök . Jag menar du betalar dem samarbete betalar som kan lägga upp till en hel del pengar . Här är vad du kan göra för att maximera dessa läkarbesök

Du behöver : .
en checklista av faror att söka i hemmet
.
en plan för förändringar som du planerar att göra .
.


1 .
första du bör veta är att läkare arbetar som alla saker fungerar . De startar snabb och rasande och urarta under hela dagen . Detta är varför du borde få den allra första utnämningen av dagen . Läkaren kommer att bli mer energi och koncentrerade sig på att behandla dig än de skulle vara i slutet av dagen eller strax innan lunch .
2 .
Förstå senaste behandling för dina villkor . Lita inte bara på läkares absoluta uppfattning . Tack vare Internet kan du nu gå till www. guideline. gov att ta reda på de nyaste behandlingarna om hygienproblem . Detta ger dig en bra grund för att tala med din läkare om eventuella behandlingar som är tillgängliga för dig .
3 .
Fråga din läkare om alla möjliga behandlingar , tentor och information om din hälsa villkor . Forskning har visat att läkare inne med information som denna från patienter eftersom deras försäkringsgivare inte täcker dem . Du måste titta läkaren rakt i ögonen och fråga " är dessa alla mina möjliga alternativ ? Även de som inte omfattas av mitt försäkringsbolag . "
4 .
När du påfyllning dina mediciner be din läkare om en tre månaders leverans av refill . Detta hindrar dig från att besöka din läkare varje gång du behöver en påfyllning . Spara pengar från dem konstant samarbete betalar . Trots att läkare kan vilja se hur din kondition förbättras .
5 .
Tala med din läkare vad du kan och inte har råd med . Tyvärr läkare har en tendens att tro att du har råd med något om de skriver ut det till dig. Om du berätta för dem vad det är du har råd de kommer att se till att hitta alternativ för att minska dessa kostnader . Liksom förskrivning generiska läkemedel , lära dig hur du dela piller , som hänvisar dig biståndsprogram och massor av andra alternativ .


Previous:nothing Next:hur man kan stoppa barnfetma

Relaterade artiklar


 • Vad gör en invärtesmedicinare?
 • Hur man känner igen om din tonåring använder anabola steroider
 • leverfunktion hos barn
 • hur man hålla fast vid din nya årets resolution
 • Skillnaden mellan östrogen och progesteron
 • fördelarna med en god muskulatur
 • hur man hålla fast vid din träning
 • hur man äter en moderkaka med moderkakan inkapsling
 • vad som väntar efter GreenLight laserkirurgi
 • är bergsalt en Epsom salt ?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com