hur du rensar bihålorna med huskurer

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-06
Jag kommer att lära dig hur man gör och använda några huskurer som kommer att lindra dina bihålor och hjälper dig att må bättre

Du behöver : .
Habanaro paprikor
Stark sås .
Hönsbuljong.
Mjölk.
Crackers.
Handduk eller tvättlapp .
Vicks Vapor gnugga .
Tepåsar .
Luftfuktare.
Vicks Vapor Rub .
Varmt bad.
Varm Pyjamas .
Strumpor.
Blanket .


1 .
Ta en Habanaro peppar en eller två av dina önskemål , klipp habanaro peppar upp i ett tärnade blandning . Ta hönsbuljong och lägg i en 2 kopp kaffe micro wav kunna mugg eller kopp som du väljer . Placera tärnad habanaro peppar i muggen lägga till tre teskedar het sås. Värm i mikron i 2 minuter eller tills varm. Drick bihålorna soppan snabbt tills allt är borta. För att få bort den varma kryddiga het på tungan och munnen jaga med mjölk och äta lite kex. Sinus soppa kommer att öppna upp bihålorna och rensar bihålorna och gör att du viss lättnad. Gör den här soppan två gånger eller mer per dag tills bihålor är tydliga.
2.
Kör ett varmt bad lägga Vicks ånga gnugga om två eller tre teskedar till badet. Låt vattnet blanda med badvattnet. Stäng badrumsdörren och komma in i badvattnet och blöt en stund. Efter badlakan av och Vicks plats på fotsulorna och strumpor plats på fötterna. Placera Vicks på bröstet, och under Neath näsan och på halsen. Sätt din varma pyjamas på och ta en varm filt och slappna av för resten av dagen. Ta en luftfuktare fyll den med vatten till linjen och placera en vätska eller en liten bit av Vicks ånga gnid in luftfuktaren. Placera luftfuktaren i rummet som du kommer att stå stilla i medan du kopplar.
3 .
medan du kopplar du kan göra detta rättsmedel. Ta en handduk eller trasa placera den under vattnet . Ställ i mikron i 30 sekunder eller mer beroende på temperatur du vill. Men tillåter inte att den blir för varm. Efter handduk är varm plats i ansiktet och låt den ånga för att öppna upp porerna och hjälper dig att andas bättre .
4 .
Om du är i behov av en varm lugnande dricka medan du avkopplande och behöver lite hjälp från en halsont ta en kopp vatten placera den i mikron med ena tepåse . Låt vattnet bli varm efter dina önskemål. Ta ut mikrovågor tränger de tepåse tre gånger eller mer innan vattnet är färgat te . Du kan lägga till en hosta droppe till detta samt honung . Hostan Droppen skall bidra till att öppna bihålorna och det kommer att lugna halsen och honungen kommer att pälsen halsen vilket kommer att eliminera eventuella Scratchy het du kan ha .

tips och varningar


 • sinus soppa hjälper dig att må bättre , jag dricker det minst två eller flera gånger om dagen och äta kex med detta . Den varmt bad kommer att lugna din värk och smärta och hjälper dig att må bättre . Jag rekommenderar att du sover mycket när du gör dessa åtgärder . Kroppen är en stor maskin och det läker sig själv medan du sover . Applicera Vicks ånga gnugga kroppen som många gånger som behövs och dricka varmt te så mycket som önskat . Använd varm handduk så mycket som behövs .
 • Jag är ingen läkare heller jag försöker vara . Dessa huskurer är saker som har fungerat för mig och jag tror de kommer att arbeta för mig . Men jag rekommenderar att du använder din visdom när man gör något av de saker som anges ovan . Sinus soppa fungerar men om du har några magproblem jag starkt uppmanar er att ta en andra tänkte om det är en lämplig åtgärd för dig eller inte . Använda Vicks ånga gnugga i badkaret är ett bra botemedel för mig men jag ber att du använder visdom för detta och låt vattnet att blanda det innan de fick i badet . Med alla dessa åtgärder som inte fungerar Jag ber att du använder din egen visdom och vad tycker du är bäst för dig .


 • Previous:nothing Next:hur man kan förebygga benskörhet skador

  Relaterade artiklar


 • hur man besluta om att förbli barnlösa
 • hur man överlever hand om åldrande föräldrar i en sjukvårdsinrättning
 • klimakteriet och järntillskott
 • Vad är orsaken till nattliga svettningar hos äldre?
 • Vilka är fördelarna med lokalt applicerad Q10 ?
 • hur man hittar en screening livlina hälsa
 • hur man ökar ditt barns syn
 • vad som väntar när man stannar Dexedrine
 • undertryckta beroende bota
 • öra säkerhet för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com