hur du rensar bihålorna utan medicinering

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-05
Detta är ett hem åtgärda om hur du lindra dina bihålor utan medicinering och att få av trycket du känner i din Tzone område
1 .
Kör lite hett vatten i ett badkar antingen lägga lite eukalyptus eller Vicks i vattnet . Jag skulle rekommendera inte mer än två teskedar Vicks och använd din disgression för eukalyptus . Stäng badrumsdörren och att ångan fylla badrummet . Blötlägg i badkaret tills du känner att du är redo att komma ut . Efter badlakan av och ta Vicks och gnugga lite på bröstet , och sätta lite på näsan och under näsan och på fotsulorna . Klänning varmt i vissa PJs och sätta på ett par strumpor .
2 .
ta en handduk få handduken fuktig och sätta i mikron i 30 sekunder eller tills den är varm men inte göra det för varmt . Syftet med handduk är att lägga över ansiktet och för att kunna lindra en del av trycket som du känner från bihålorna bli överbelastad . Om du vill kan du ta lite Vicks ånga gnugga och lägga det på handduken . Den Vicks och ångande handduk kan du andas bättre och den varma ångan kommer vara lugnande för dig och kommer att bidra till att minska trycket att du känner dig .
3 .
Ta en habanaro peppar och skiva upp och lägg i 2 kopp kaffe kopp och ta hönsbuljong och lägga detta till koppen . Ta den heta såsen och lägg teskedar till hönsbuljong . Hetta upp detta i mikrovågsugn tills varm för att smaka , dricka snabbt men inte för snabbt och detta kommer att hjälpa rensar bihålorna ut . Följ den här med ett glas mjölk för att lugna kryddor på tungan . Ta salta kex och äta dem med sinus soppa . Upprepa detta sinus soppa och glas mjölk gånger tre till fyra gånger om dagen varje dag til bihålor är tydliga .
4 .
Skaffa en luftfuktare , tillsätt lite ånga gnugga till det eller en vätska ånga plats i rummet som du står stilla i och låta ångan fylla rummet och andas in och det kommer att hjälpa lindra dina bihålor av tryck och det gör att du kan andas bättre . Använd luftfuktare hela tiden var du än är i ditt hem . Använd den när sova också.

tips och varningar


 • Tillämpning av Vicks ständigt och inte låta det torka ut kommer att hålla ångorna flödar som gör att du kan andas bättre . Sinus soppa kan du rensa bihålor ut och bli av med alla slem som du har täppt i ditt system . Mjölken kommer att fungera som en lugnande effekt efter att ha druckit sinus soppa samt crackers de kommer att absorbera de heta kryddorna . Luftfuktaren kommer att bidra till den nödvändiga ånga och gaser som behövs för att hjälpa till med att få dig tillbaka till det normala igen .
 • inget behov är läkare och det finns inga garantier för att detta kommer att fungera från dig . Detta recept och dessa åtgärder har arbetat från min egen personliga erfarenhet , och de fungerade bra . Jag kunde bota mig själv i en vecka med mina sinus soppa och åtgärder som jag använde . Naturligtvis gör jag rekommenderar att du använder Nyquil och dayquil medan du gör detta och ta salar men jag rekommenderar att du följer upp med detta samt dricka mycket apelsinjuice och detta kommer definitivt mer än sannolikt hjälpa dig med dina bihålor . Om du inte ser några framsteg skulle jag rekommendera att du ser din läkare vård .


 • Previous:nothing Next:hur man kan reducera giftiga last

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en upphöjd toalettsits
 • hur man skär kostnader recept
 • Fördelarna med dans för pensionärer
 • hur man : sänka ditt kolesterol med : avokado fett
 • vad är orsakerna till yrsel och illamående för kvinnor ?
 • hur man dödar mänskliga parasiter med getmjölk
 • hur man väljer glasögon för ett runt ansikte
 • hur man kan minska ditt barns feber
 • MSDS säkerhetsdata för isopropyl alkohol
 • hysterektomi & urinvägsinfektioner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com