hur hur och när att bli gravid

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-16
Att bli gravid är en av de saker som antingen sker eller så gör det inte vissa kvinnor ( par ) . Eftersom många " överraskning " graviditeter som du hör om , skulle du tycker att det är ovanligt att ett par skulle ha svårt att bli gravid . Detta är dock inte fallet . Om du har en svår tid att bli gravid , hoppar inte vapnet och köra iväg till en fertilitetsklinik . Du kanske kan göra detta på egen hand när beväpnade med rätt information
1 .
du är mest fertil när du har ägglossning. Folk säger att de har blivit gravid vid andra tillfällen under månaden , men om du har en svår tid, du behöver fokusera på ägglossning . Du behöver veta när du har ägglossning . De flesta kvinnor har ägglossning mellan dag 12 och 18 ( från den första dagen av din månatliga cykel ) . För första par månader , försök att ha samlag en gång varannan dag under dessa dagar .
2 .
Om detta inte fungerar , få lite strips ägglossningstest ( du kan köpa i lösvikt på auktion platser) . Försök att inte ha samlag , runt denna tid , tills din ägglossningstest kommer ut positivt . Så fort du ser ett positivt resultat , har samlag under de kommande 2-3 dagar . Upprepa detta för ett par månader .
3 .
Om du inte har ägglossning under denna tid , testa förr eller senare . Många kvinnor har ägglossning inte inom denna tid tabellen . Det är normalt , Bli inte frustrerad .
4 .
Överraskande nog kommer för mycket sex minskar antalet spermier , vilket gör det mycket svårare att bli gravid . Klipp tillbaka till varannan dag , eller varannan dag innan och efter din ägglossning fönster .
5 .
Om inget av detta fungerar kan du överväga en fertilitet specialist . Bli inte ned om det här eftersom det är mycket vanligt i dessa tider . Stress spelar en stor roll i din förmåga att bli gravid , eller din make förmåga att få dig gravid . Vad du än gör , koppla av och ha kul !


Previous:nothing Next:hur du kan förbättra din hållning vardagen

Relaterade artiklar


 • naturliga sätt att bekämpa bröstcancer ömhet
 • natten näsblod & vaporizers ånga
 • Human Touch fördelarna med massage
 • klimakteriet och allergier
 • ultraljud och riktigheten av barnets kön
 • kan en överaktiv sköldkörtel effekt PSA-nivåer ?
 • hur man bli gravid genom att erkänna tecken
 • gas ugnar , kväveoxid och astma
 • roll förskott direktiv
 • varför myom orsaka smärta
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com