hur man äter en moderkaka med moderkakan inkapsling

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-07-04
Mödrar har konsumerat sin moderkakor sedan tidernas begynnelse . Alla däggdjur , även växtätare , äta deras moderkakor . Wise kvinnor ser på detta fenomen med nya ögon , som återvänder till en ritual som är äldre än mänskliga minnet . Konsumerar moderkakan avkastning värdefulla näringsämnen och livskraft att mamman . Födelse kan ibland lämna en kvinna känsla dränerad fysiskt och känslomässigt , som är riskfaktorer för postpartum depression . Äta moderkakan är ett sätt att minska dessa risker att främja en glad postpartum .

Det finns många sätt att äta en moderkaka , men vissa är rädda för att prova det . Placenta inkapsling är ett svar på detta problem . Det är arbetet med att utarbeta torkad , pulveriserad placenta och sätta den i kapslar för att svälja i tablettform

Du behöver :
One moderkakan . färska och kylda eller frysta och tinade nyligen
En citron , skivad .
En färsk cayennepeppar , skivad .
2T färsk ingefära , skivad .
Stora kokkärl med lock .
Aluminiumfolie.
Kockkniven.
Skärbräda.
Mat dehydrator .
Kryddkvarn.
Tomma 00 kapslar .
Ren, torr tom piller behållare .
Zip-top väska eller lufttät förvaring av livsmedel behållare .
Cooler med is (tillval ).


1 .
Sätt moderkakan i en lufttät behållare efter det att barnet är fött och sätta i kylskåp eller kallare . Många sjukhus kommer att bevilja en ansökan för att hålla moderkakan , särskilt om det diskuteras i förväg som en del av förlossningen planen .

Förbered utrymme för den heliga verksamhet moderkakan bearbetning . Desinficera alla verktyg och ytor .
2 .
Slice cayenne , citron och ingefära och lägg dem i en stor kastrull med ca en cm vatten . Roll aluminiumfolie och placera den i botten av krukan .

Tvätta moderkakan av blod och blodproppar och ta bort sladden . Många familjer har en tradition av att hålla sladden stubbe eller begrava moderkakan . Sladden kan vara uttorkad i en spiral design och lägga till antingen använda .
3 .
Klapptorka och lägga i potten , som täcker med ett lock . Sätta till en sjuda och ställa in en timer för 15 minuter . När det Dings , vänd moderkakan över med lite tång . Ånga ytterligare 15 minuter .
4 .
När detta är gjort matlagning SAC kommer att dras åt runt muskeln och det blir lite blod när det penetreras . Låt vila på en skärbräda tills svalt nog att hantera .
5 .
Skiva tunt , då tärningar . Om du har en teflex för ditt dehydrator du kan tärningarna i mycket små bitar . Om din bricka har hål , hacka in i en u00BD " kuber .
6 .
Lägg på dehydrator och sätt på maskinen . Torka 12-24 timmar tills moderkakan är något skarp .
7 .
Grind i en kryddkvarn eller matberedare med 1/4c steg . Pulse tills moderkakan bildar ett fint pulver .
8 .
Lägg pulvret i en bred, grund skål . Se till att händerna är väldigt torra , ta tag ömse sidor av en kapsel och dra isär . Doppa båda sidor i skålen av pulver , fyllning varje u00BE sida en av vägen full . Montera båda sidor av kapseln tillsammans igen , fånga pulvret . Borsta bort överflödigt och häll i en ren och torr burk . Upprepa tills allt pulver är inkapslad .

ta piller med vatten baserat på din upplevda behov . Jag har haft klienter som skulle ta en dos av två piller varje gång de kände " off " och kunder som tog ett visst belopp varje dag . Detta är inte en medicin , den är ett livsmedel . Du kan använda din kropps signaler eller sug att fastställa doseringen som är rätt för dig .


Previous:nothing Next:hur man utformar en hälsosam kost för äldre

Relaterade artiklar


 • Vilka är de första tecknen på ett anfall ?
 • klimakteriet och andfåddhet information
 • feminina brännande & klåda på grund av klimakteriet
 • hur man hanterar barn som har cerebral pares
 • hur man arbetar ute på kontoret
 • hur man förstår bearbetning av buken ultraljud
 • hand senor smärta
 • senior hälsa patient undervisning idéer
 • Hur får man en läkarundersökning för viseringsansökningar
 • hur säkra medicinska sug kapslar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com