hur man ansöker om WIC dietprogram

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-15
Regeringen har en särskild kompletterande Nutrition för kvinnor, spädbarn och barn (den så kallade WIC-programmet). Detta program syftar till att skydda hälsan hos kvinnor med låg inkomst, spädbarn och barn upp till 5 års ålder som löper risk för undernäring genom att tillhandahålla näringsrika livsmedel för att komplettera kost, information och utbildning om hälsosam kost, och hänvisningar till sjukvård. Detta program är tillgänglig i alla 50 stater och administreras av den lokala hälso-avdelningar.

Att kvalificera, kvinnor och barn måste uppfylla vissa kvalifikationer som bland annat varit i någon av de godkända kategorierna, har en låg inkomster och vara i näringsvärde fara.

Du behöver:
dags att kontakta din lokala hälsodepartementet
. tid att fylla i ansökan.


1.
Det första du bör göra är att kontakta din lokala hälsodepartementet att lära sig om kriterierna för att omfattas av WIC-programmet. Några av de olika kategorier och kriterier i kvalet för WIC-programmet omfattar:

kategorier som omfattas av WIC omfatta gravida kvinnor, kvinnor postpartum (levereras en baby under de senaste sex månaderna, kvinnor som ammar (upp till ett år efter förlossningen) och barn och barn under fem års ålder.

Det finns också en inkomst relevant vid tillämpningen av för WIC. Familjens inkomst kommer att möta eller vara lägre än det högsta tillåtna inkomst för att kvalificera som varierar från staten och familjens storlek: $ 40. 793 är den högsta för en familj på fyra i de flesta stater
2
. .
När du har gjort en del efterforskningar och lärt sig om WIC program, kommer du att göra då ett beslut om huruvida programmet är rätt för dig och din situation. Bara för att du har rätt, betyder inte nödvändigtvis att du kommer att välja att använda programmet.
3 .
Om du bestämmer att WIC är vad du och din familj behöver , nästa sak du behöver göra är att begära ett program från hälsodepartementet . Du fyller i ansökan och lämna all information som efterfrågas .
4 .
Ofta kommer hälsodepartementet kräver att du boka en tid för samråd och utvärdering för att få tillträde till programmet . Hälsodepartementet kommer också att kräva att du ska komma in med jämna mellanrum för barnen att vägas och mätas . De kommer också att har du kommit in på olika tider för näringslära och information


Previous:nothing Next:hur man förbereder för en Pap-test

Relaterade artiklar


 • Är det säkert att bo nära kraftledningar ?
 • Vilka är farorna med mikrovågsugnen mat på styrofoam tallrikar ?
 • differentialdiagnos av barnastma
 • partiell hysterektomi & stänkblödning efter klimakteriet
 • kemikalier att undvika i rengöringsprodukter
 • allmänna betydelse genetisk rådgivning
 • alkoholbaserade hand sanitizer säkerhet
 • husdjur och psykisk hälsa hos äldre
 • hur du berätta för dina föräldrar att de inte kan köra
 • hjärnans utveckling hos spädbarn och tidig barndom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com