hur man gör bra hiphop beats

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-11
När du är på en väg att bygga din karriär inom hip hop, bör du vara medveten om några viktiga faktorer
1.
Det finns få viktiga tips som kan forma din karriär på din väg som en hip hop beat maker. Majoriteten av upp och kommande slå beslutsfattare som vill leva med sina beats, fokus på att utveckla färdigheter mer än något annat.

Medan talang och färdigheter är avgörande, och har rätt tänkesätt är viktigare att vara framgångsrik i att leva upp din dröm att bli en professionell musik. Det finns många duktiga musiker i världen som aldrig gör det stora i hip hop branschen. Det är inte att de inte är skickliga, men att de saknar professionalism
2
Här är några tips som kan hjälpa dig att ta din karriär till nästa nivå om du kramar dem. .

Nätverk för framgång

gå ut och träffa folk i musikbranschen, efter allt som är nätverk. Du ökar din chans att få någon köpa din musik genom veck med nätverk . Det är utmanande nog att göra det när du inte känner folk , men nästan omöjligt att bli erkänd för dina talanger om du inte lär dig att umgås med inflytelserika personer i din bransch . Inte krympling dina ansträngningar genom att vänta på ditt stora genombrott . . . det kanske aldrig kommer . Du kanske de mest talangfulla slå maker i din stad , men om du inte blanda i cirklar inflytande kommer du att vara den enda som någonsin blir att lyssna på din musik .
3 .
Kolla den lokala tidningen för händelser i din stad och gå till dem med avsikt att lära känna folk . Se till att du bär en del prov -skivor med din musik som fint är märkta med dina kontaktuppgifter på dem . Hand över dem skiva med kända människor som artister, ledare , besättningar produktion eller vem som helst som är känd på den orten . Om du lyckas överlämnandet disken , chanser de höra att det är hög eftersom behovet av färska slå och nya artister aldrig tar slut .

Lär dig att tänka som en näringsidkare
4 .
Om du är fast i ditt beslut att göra en lever med beats , du måste kultivera professionalism i dig , gör att du sticker ut bland dina konkurrenter . En professionell missade aldrig sitt schema och har en koll på varenda krona som kommer in och går ut . Dessutom är en professionell förtroende-värdig , punktlig och lätt att komma i kontakt med .

SET mål för dig själv
5 .
Fixa dina mål och nå milstolpar för att nå dina mål med möjligt men ändå spännande mål . Se till att dina mål är tydliga och stöd som en skala vid beräkningen din framgång . Detta är en lärande process , men det kommer att sätta dig miles framför dina konkurrenter om du tar det på allvar . Att vara disciplinerad är viktigt och gör en mycket stor skillnad i att föra er framgång .

Att vara begåvad ensam är inte vad det handlar om. Anpassning en disciplinerad livsstil i kombination med hårt arbete ger enorma resultat . Du kan göra det med rätt attityd .


Previous:nothing Next:hur man talar till en vän som tappat en bebis

Relaterade artiklar


 • hur man avvänja ditt barn från bröstmjölk till formel
 • hur man får ut av ett dåligt humör snabbt
 • hur man ser yngre ut än din verkliga ålder
 • friska användningsområden för ättika
 • hur man ger ett barn medicin utan problem
 • hur man rengör en dricksvatten tank
 • hur du granskar kontrakt sjukförsäkring
 • hur man avhjälpa torr sprucken fötter
 • hem rättsmedel för småbarn torr hårbotten på vintern
 • hur till återvinna från koldioxid förgiftning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com