hur man kan reducera giftiga last

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-07-04
Varje dag utsätts vi för potentiall farliga och cancerframkallande ämnen. Mycket av detta är utanför vår kontroll från vanliga rengöringsmedel för kemikalier flamskyddsmedel i våra madrasser till vanliga trafiken. Det är upp till oss att ta ett visst ansvar för våra kroppar och vår hälsa och det innebär att minska våra toxiska belastning. Gör så här:

Du behöver:
vattenfilter, dusch filter, gröna rengöringsprodukter
. .


1.
Drick bara filtrerat vatten och detta betyder inte BPA lastat vatten på flaska. Jag rekommenderar att köpa en bärbar vattenfilter och byta filtret var tredje månad. Dricksvatten spolar gifter från din hud och din kropp och är mycket effektiv för att upprätthålla en hälsosam livsstil totalt.
2.
Vatten som du dricker inte är det enda vatten som din kropp filter. Om du duscha eller bada, är gifter i vattnet absorberas av huden in i kroppen i snabbare takt än ususal eftersom porerna öppnas med varmt vatten och din toxiska belastning ökar. Jag rekommenderar att köpa en dusch filter och om du måste bada , fyll badkaret med det filtrerade duschvattnet . Det kan ta längre tid, men det är värt det . Min hud och hår är mjukare eftersom jag har använt ett filter och du kan plocka upp dem för runt $ 20 i de flesta järnaffärer .
3 .
Du kanske inte vet detta men din madrass är lastat med giftiga kemikalier som på uppdrag av federala regeringen att sprayas på din madrass innan du köper den . Dessa flamskyddsmedel är förbjudna i Europa och Kanada eftersom de är kända för att orsaka cancer . Jag rekommenderar att sätta en barriär mellan dig och din madrass. Helst skulle det vara organiskt material som en organisk bomull fylld madrass topper eller ull madrass topper. Detta kan bli dyrt så om detta inte är ett alternativ jag rekommenderar en tung filt på mycket leaast. Din kropp är i huvudsak en "svamp" på natten absorbera allt i miljön och utvisa toxiner samtidigt.
4.
Filtrera din luft. Jag rekommenderar att köpa en luftrenare för ditt hem och kontor också. Luften du andas är fylld med allergener, damm och giftiga kemikalier. Om du arbetar på ett kontor, kan luften innehålla skrivare toner partiklar som kan vara farligt vid inandning. Jag rekommenderar en bra HEPA-filter för att filtrera dessa partiklar.
5.
Detox Detox Detox. Jag kan inte understryka detta tillräckligt. Drick en detox te innan sänggåendet eller bada i Epsom salt med lite tea tree-olja eller riven /pulveriserad ingefära att släppa toxiner från huden. Du kan också helt enkelt konsumera stora mängder vatten för att eliminera toxiner. Att äta färsk , ekologisk frukt är ett annat sätt att hjälpa till med detta . Undvik också att äta konserveringsmedel och färgämnen i maten . Dessa bygger bara upp i ditt system och din kropp verkligen inte vet hur man " känner igen " dessa substanser så de får ofta betecknas som " inkräktare " och detta kan orsaka alla möjliga intoleranser etc.
6 .
jag också rekommendera att köpa giftfri rengöringsmateriel och använda naturliga rengöringsmedel och bakteriedödande medel som t. ex. tea tree-olja så är möjligt. Använd även icke- VOC färg om du är remodeling och undvika mattan till förmån för hårda golv . Mattor samlar smuts , allergener och är tillverkad med en litania av giftiga kemikalier som finns kvar när den produceras .

tips och varningar


 • Ät ekologiska produkter och livsmedel när så är möjligt
 • Undvik konstgjorda smakämnen /sötningsmedel /färger
 • Dryck filtrerat vatten
 • Om du ska röka , röka cigaretter organiska $$$


 • Previous:nothing Next:hur man äter en moderkaka med moderkakan inkapsling

  Relaterade artiklar


 • diskutera betydelsen av kolesterol i ämnesomsättningen
 • hur man inkluderar sunda vanor i ditt dagliga liv
 • lavendel handtvål
 • hur du infogar en ng tube-barn
 • hur man förebygger BPA förgiftning
 • Vilken är den bästa personliga blodtrycksmätaren ?
 • hur man får ett försäkringsbolag att betala för infusioner vitamin C
 • hur man förhindrar en smärtsam svampinfektion
 • de äter ren kost för familj och barn
 • var kommer svamp ifrån?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com