hur man kan stoppa barnfetma

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-07-08
Som förälder har du förmodligen hört alla farhågor om barnfetma i Amerika. Detta är en mycket stor angelägenhet för alla föräldrar, men är särskilt viktigt i Amerika eftersom vi tenderar att ha det högsta antalet feta barn. Många människor tror fetma hos barn beror på dålig kost och detta är delvis att skylla, men även de mest väl balanserad kost kan leda till en överviktiga barn om de inte bränner bort kalorier de tar i varje dag. Forskare tror att lägga struktur för att ett barns liv genom att begränsa mängden av TV de tittar, så att de få tillräckligt med sömn och ha en familjemiddag bidrar till att minska mängden av barnfetma. Nedan visas de steg du kan vidta för att minska risken för barnfetma i din familj
1 .
Family Dinner Time

Man tror att äta middag i en familjemiljö åtminstone fem gånger i veckan hjälper till att sänka barndom fetma . Med många människor programmeras i snabbmatsindustrin höga socker kost man tror att ha familj middag minst fem kvällar i veckan bidrar till att eliminera den snabbt livsmedel med hög socker diet . När en familj planerar en middag finns det oftast mer näringsrik mat serveras som frukt , grönsaker , och magert kött. Till skillnad från snabbmat menyer som i första hand friterad mat . Det finns också fördelen av välbehövlig tid för familjen och struktur i ditt familjeliv .
2 .
tillräckligt med sömn

forskare föreslår också att barn sover minst 10,5 timmar varje natt . Detta gör sin kropp för att fräscha upp och ladda. Det kommer att hjälpa dig att dina barn är friskare också .
3 .
Begränsad TV-tid

Limited TV-tid ger barn tid att komma ut och spela . Detta är nödvändigt för barnen att bränna bort kalorier de har ätit under hela dagen . De flesta forskare tror 2 timmar TV på vardagar är mer än nog TV för ett barn . Detta även datortid eftersom detta arbete är också bara sitta och titta på en skärm. Barn bör använda den extra tiden de nu måste spela och vara kreativ eller bara göra något som tar energi . Detta kommer inte bara hjälpa till att hålla våra barn friska det också kommer att garantera att de är trötta nog att njuta av 10,5 timmars sömn som föreslås .


Previous:nothing Next:hur du kan förbättra ditt mentala fokus

Relaterade artiklar


 • hur man kan övervinna amningsproblem
 • hur man kan förstå en Tubal patologi rapport
 • grovmotoriska aktiviteter för äldre
 • hur du infogar en ng tube-barn
 • kan du ta naturliga lugn medan du har graviditetsdiabetes?
 • tecken och symtom på svartmögel allergi
 • hur man kan minska CO2- nivåer i ett hus
 • hur man får behandling för hemorrojder under graviditeten
 • Har p-piller behöver en backup för fullt skydd mot graviditet ?
 • öronvärk medicin för barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com