Hur man känner igen de första tecknen på missbruk

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2015-08-26
Beroende är allvarligt och det är viktigt att kunna känna igen de första tecknen på missbruk . Medan det kan vara svårt att upptäcka , när du tittar på andra eller att ens titta på dig själv , det är bra att veta när ett tecken är en av beroende eller när det är tecken på något annat . De flesta människor inte känner igen missbruk i sig förrän det är ett stort problem , om du ser beroendet innan det blir ett allvarligt problem , kan du kanske att förhindra det okontrollerat

Du behöver : .
vävnader .
ånga .
vila .
rikligt med vätska .


1 .
Titta efter förändringar i beteendet . Addiction prisas ofta av förändringar i beteende som många människor kan se . Någon som plötsligt agerar på ett sätt som är ovanligt eller udda för sin vanliga beteende kan blir beroende av något . Detta gäller särskilt för de som var väluppfostrade och är plötsligt agerar ut .
2 .
Leta efter humörsvängningar . Även om detta inte alltid ett tecken på beroende, eftersom stämningar som ilska , sorg och andra förändringar kan vara resultatet av ett antal andra saker på gång , när du ser plötsliga humörsvängningar som inte verkar ha någon orsak , kan detta vara ett tecken av missbruk . För detta , snarare än anta att det är missbruk, bör du fråga om problem kan misstänkas vara vänd . Det kan vara så enkelt som ett break -up eller underkänts som leder till humörsvängningar . Om det inte finns någon annan möjlig orsak kan det vara beroende .
3 .
Var uppmärksam på bekymmer . För de flesta missbruk , blir folk upptagna i början med drogen som de själva väljer , om det är alkohol , en värktablett eller en olaglig substans . När de börjar planera kring ämnet , är detta ett tecken på beroende .
4 .
Titta på personens ögon . För de flesta ämnen , kommer det att finnas fysiska tecken , såsom utvidgade pupiller när ljuset i rummet gör att det är konstigt . Medan detta inte kommer att ses i alkoholism , för flesta andra ämnen kommer du att kunna se förändringar i ögonen , särskilt när de har tagit ämnet .


Previous:nothing Next:hur man skall avgöra när du behöver hjälp att sluta alkohol

Relaterade artiklar


 • hälsoeffekter av blykristallglas
 • hur man kan reducera giftiga last
 • agus vs ascus cellprov
 • Vilka är ingredienserna i lava tvål?
 • hur man kan bli av armhåla kroppen lukt
 • hud breakouts under klimakteriet
 • hur praxis " Tree Pose " ( för barn ! )
 • hur man förbereder för en Pap-test
 • naturligt bikini hårborttagning
 • hälsoeffekter av lysrör
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com