Så för att lindra besvären från menorragi

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2015-08-25
Detta är ett bekymmer för kvinnor under en menstruationscykel. Menorragi är en sjukdom som är ett resultat av överskott blödning, akut smärta och obehag under din cykel i minst 3-4 dagar. Om den lämnas obehandlad, obehag och svaghet som du upplever kan snart förvandlas till anemi.

Per platsen för huskurer, studier visar att vissa frukter som granatäpple, vindruvor, bananer, och Indiska krusbär kan möjligen . förebygga och behandla överskott blödning och uppkomst av anemi
1 .
Drick mycket vatten och hålla sig borta från kryddstark mat under menstruationscykeln . Om du vill prova några andra hem naturläkemedel , curry en som gjorts med bananblad eller banan extrakt och ostmassa kan lindra eventuella obehag . Gå till denna sida naturläkemedel webbplats-. http://www. goherbalremedies. com/blog/home-remedy-for-menorrhagia-problem-excess-bleeding/
2
Annat. behandlingar för Menorragi beror på ett antal faktorer som-din hälsa historia , hur allvarligt det Menorragi , era reaktioner på vissa läkemedel , din livsstil , framtiden för alla barnafödande ålder , och personliga preferenser.

Vissa åtgärder som kan hjälpa dig är , järntillskott för att avvärja eventuella anemi , att antiinflammatoriska läkemedel såsom ibuprofen bidra till att minska blodförlust och lindra kramper , p-piller och vissa hormonbehandling . Om du redan varit på hormonbehandling, dock kan du och din läkare diskutera att lägga till eller ändra en medicin för att hjälpa din personliga situation.
3 .
Om någon av de mediciner fungerar inte och du har provat några naturliga och huskurer , till ingen nytta , kan du behöva för att diskutera ytterligare kirurgisk lättnad med din läkare . En D C kan utföras där din läkare skrapmärken eller insug vävnad från slemhinnan i livmodern för att minska menstruationsblödningar. En livmodern kan utföras genom att förstöra slemhinnan i livmodern eller en livmoder på nytt avsnitt, som tar bort livmoderslemhinnan . Båda dessa förfaranden resulterar i liten eller ingen blodflöde utan också minskar förändringar att bli gravid .
4 .
En avgörande hysterektomi är när små rör med ljus ( hysteroskopet ) skall införas vaginalt att visa din livmodern och kan stöd i kirurgiskt avlägsnande av en polyp som kan orsaka stora menstruationsblödningar . En slutlig mer permanent metod är en total hysterektomi att ta bort livmodern och livmoderhalsen . Ta bort äggstockarna är oftast inte ett alternativ om det inte krävs på grund av hälsofrågor . Avlägsnande av äggstockarna resultaten i tidig menopaus . De flesta förfaranden utom möjligen en hysterektomi kan utföras på en öppenvårdsmottagning .

Menorragi kan ibland bero på andra tillstånd, såsom problem med sköldkörteln . Således , om att underliggande behandlas , skall det överskjutande blödning upphör . Din läkare kommer att gå igenom din sjukdomshistoria sedan början av din menscykel och kommer att kunna diagnostisera och rekommendera en behandling anpassad för dina behov . Du behöver inte bli lidande på grund Menorragi .


Previous:nothing Next:hur man kan lugna ett ADHD barn i raseri

Relaterade artiklar


 • hur man förbereder bord mat för en bebis
 • hur man kan förbättra kvaliteten på ditt liv (del II )
 • hur man tränar dagligen affirmationer
 • säkerhetsåtgärder för physicals
 • bad rättsmedel för barn med förkylningar
 • hur du kan hjälpa ditt barn som har "högfungerande autism" eller Aspergers syndrom
 • är bensalkoniumklorid säkert ?
 • Human Touch fördelarna med massage
 • effekten av UV- ljus på mikroorganismer
 • hur man amma - cross vagga håll
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com