hur återfå ditt liv efter missbruk

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-08-26
Beroende av något , vare sig det är cigaretter, alkohol , en medicin som du tog för ett medicinskt problem eller en olaglig substans , är en kamp att övervinna . När du slår missbruk , är det dags att återta ditt liv och börja om igen . Detta kan vara ett besvärande problem för många som har varit beroende på att många blev beroende som en flykt från sitt liv och ibland livet kan vara tufft , vilket gör det läskigt att försöka återerövra

Du behöver : .
vävnader
ånga .
vila .
rikligt med vätska .


1 .
Undvik kontakt med dem som hjälpt dig att bli beroende av att börja med. Att vara runt människor som använder vad ämne som du kämpat så hårt för att bryta sig loss från kan fresta dig att använda den igen och sätta din hälsa i fara. Det är bäst att bryta kontakten med dessa människor för att undvika frestelser.
2.
Få ett jobb. Du behöver ett jobb inte bara ger dig ett sätt att betala räkningar, men också att ge dig en inriktning där du kan lägga din energi. Om du har ett jobb som kräver en god mängd energi, ser du att ditt fokus vänder sig till jobbet i stället för det ämne som du blev beroende av.
3.
För dem som hade ett beroende till något olagligt eller ens lagliga mediciner som de hade svårt att bryta bort från, prata med någon om missbruk är ett bra sätt att få känslor och bekymmer ut från bröstet. Du kan prata med någon du litar på med vänner eller familj eller så kan du prata med en kurator om du känner att dina vänner och familj är för nära situationen. Detta kan ofta hjälpa dig att hålla sig borta från droger.
4.
Gå till en gruppdiskussion. De flesta beroenden har grupper som du kan gå till att stödja ditt beslut att gå av droger eller alkohol som du blev beroende av. På många sätt kan detta hjälpa dig som du ser andra i en liknande situation och du kan få råd från dem som har varit där du är in och ge råd till dem som arbetar för att ta dig dit du är .


Previous:nothing Next:hur du kan förbättra din livskvalitet efter att sluta alkohol

Relaterade artiklar


 • hur man tränar bra livsmedelssäkerhet
 • hur man kan sänka kolesterol i kroppen
 • säkerhetsåtgärder för physicals
 • hur man kan förebygga felbehandling hos barn
 • om kryptiska tonsill avlägsnande
 • hur man kan undvika att ge herpes till ditt barn
 • effekterna av åldrande med Integumentary system
 • hur man använder fiskolja till fördel för ditt hjärta
 • öra brosk infektioner
 • biverkningar av magnesium hos barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com