hur du kommer igång med yoga

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-08-24
Alla har hört talas om Yoga och dess fördelar för wellness . Enligt min egen erfarenhet , har Yoga varit mycket inflytelserik för mitt sätt att vara . När arbete , familjeaktiviteter och andra händelser verka överväldigande , hjälper min yoga mig alltid att sätta saker i perspektiv och ger mig mina stunder av eftertanke . Jag börjar se att dessa överflöd av aktiviteter är verkligen välsignelser i förklädnad .

Här är några tips att komma igång på egen yoga . Kan du lära dig , som jag har , dygder tolerans och tålamod med alla hållning och varje asana ( andningsövning ) och se hur Yoga är mer än bara en övning , men det är ett andligt sätt att leva .

Vid varje slutet av en session yoga instruktör säger " Namaste " . Jag säger detta till er också som översätts , " Den gudomliga frid i mig hälsar det gudomliga frid i dig . "

Du behöver : .
Yoga Böcker eller Yoga Tidningar
En lugn plats att medidate eller göra din yoga .
Yoga DVD .
Yoga personliga blogg .
Yogamatta .
Bekväm löst sittande kläder.


1 .
Läs om den !-Det finns massor av material på Yoga . Den mest omfattande webbplatsen är YogaJournal. com .

Om du föredrar att läsa böcker , några lästips material som är lätt åtkomliga i den närbelägna biblioteket :
"Year of Living Din Yoga : dagliga rutiner för att forma ditt liv " av Judith Hanson Lasater
" De sju andliga lagar av yoga : en praktisk guide till healing kropp , själ och ande " av Deepak Hacka
" Yoga for Dummies " av Georg Feuerstein Larry Payne
" Yoga Chick : En Hip guide till allt OM " av Bess Gallanis

Och om du vill att dina barn att gå med i Yoga vurm , försök " Yoga för barn " av Erene Cheki Haney och Ruth Richards , och " Yoga barn: Att utbilda hela barnet Genom Yoga " av Marsha Wenig .
2 .
Practice Meditera varje dag i minst 5 minuter . Detta verkar enkelt , men det är verkligen inte om du inte är van vid det .

Prova denna övning : Gör en stängt öga för fem minuter och inte tillåta några tankar komma in i ditt sinne. Koncentrat och lyssna noga på din andning . Praktiken varje dag. Meditation och andning är viktiga ingredienser för att en effektiv Hatha yoga eftersom din fysiska kropp (ställningar ) måste förenas med din ande /sinne ( meditation och andning ) . Förresten betyder ordet yoga " att förena " .
3 .
börja gå på yoga sessioner antingen i ditt lokala gym eller ta klasser i det närliggande bygdegård eller högskola .

Dessa är gratis om du är ett gym medlem , medan gemenskapens Centers avgift mellan $ 5 till $ 10 per session . Den bästa affären är inskrivna i en närliggande högskola . I Kalifornien de tar endast $ 10 per enhet , vilken enheten belastningen av ett yogapass . Det är en söt pris för sex månader på två eller tre pass i veckan !
4 .
göra det hemma !

Om du föredrar personlig integritet och att göra detta hemma , den bästa Yoga DVD jag har använt är en 3 disc kallas Yoga Step by Step av Natasha Rizopoulos . Sessionerna är särskilt tillverkade för nybörjare och avancerade nybörjare . Ms Rizopoulos tar sig tid att förklara det korrekta sättet att göra de ställningar .
5 .
Registrera dig för en Yoga Studio , hyra en privat Yoga Instruktör , eller gå på en Yoga Retreat .

Om du har budget för detta , så är detta det mest effektiva sättet att komma igång . Yoga Journal innehåller en omfattande katalog över alla Yoga Center , lärare och retreater .
6 .
Starta en Yoga Journal

Reflektera över din dagliga erfarenheter , exempelvis som dina framsteg i Yoga , dina tankar när du mediterar , eller din bedömningar av situationer .
7 .
Ta Yoga vart du än går !

Vare sig du reser eller på jobbet , eller lata i en väns hus , jag rekommenderar Yoga : 50 yogaövningar Kort som är så händig ! Korten är något större än en handdator och kan glida rätt i väskan . Med dessa kort du även kan skapa egna Yoga sekvens .

tips och varningar


 • för hygien-och hälsoskäl , rekommenderar jag att köpa en egen yogamatta , block , rep eller bälte . De kan köpas överallt nu . Ett rimligt pris för ett set är ca $ 20 .
 • Rådgör alltid med din läkare om någon typ av övning du gör .


 • Previous:nothing Next:Hur man naturligtvis öka din testosteron nivåer

  Relaterade artiklar


 • hur man ansöker om WIC dietprogram
 • effekten av UV- ljus på mikroorganismer
 • var kommer svamp ifrån?
 • Hur du tar östrogen och progesteron för män
 • hur man kan minska ryggsmärtor under graviditeten
 • hur man desinficera spik Clippers
 • komponenter i systemet Integumentary
 • C- sektionen ärr infektion
 • hur man kan sluta röka på en budget
 • farorna med antioxidant vatten jonisatorer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com