hur man gör övergången till ekologiska livsmedel

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-08-24
Tänk på detta : ditt barn kommer hem från skolan hungrig . Han /hon sträcker sig efter ett äpple . Du ringer till dem: " Åh vänta älskling ! Det är något jag måste göra för att det äpple innan du äter den. " Du går till skåpet där buggen besprutningar lagras . Du tar av locket på burken och spraya äpplet med en fin beläggning . Sedan hand du äpplet till din sötnos och berätta , " Nu är det okej för dig att äta den . " Sound bisarrt ? Jo, när du konsumerar icke- ekologisk mat , för det mesta du konsumerar bekämpningsmedel ( därmed bug spray historia ) , insektsmedel , artificiella ingredienser och många andra poster som är skadliga för din kropp . När man överväger en övergång till ekologisk mat , har du tankar såsom , " det är för dyrt ", eller "Det är alldeles för svårt ? " Jag kommer att motverka dessa tankar med positiva och berätta hur man gör en smidig . övergång till en ekologisk livsstil , i ditt kök , och i din kropp

Du behöver :
Ett öppet sinne
! . Lite extra tid.
Tillgängligheten till hälsokostaffär (s ).


1 .
Övergången till en organisk livsstil inte över en natt. Så börja med enklare saker , hålla större mål i sikte . Steg 1 är att anta en sund inställning till vård av din kropp och organ nära och kära omkring dig . Bestäm idag att från denna punkt fram kommer du att utbilda dig på vad du ska äta och vad du ska aldrig äta .
2 .
För att utbilda dig på en ekologisk livsstil , måste du göra din del genom att läsa och forska sådant . Gå till ditt lokala bibliotek och söka efter böcker om ekologisk matlagning , ekologiska recept och ekologisk livsstil . Du är säker att hitta ett trevligt sortiment och detta är en bra utgångspunkt. Dessutom spendera lite tid på internet forska ekologiska livsmedel. Jag föreslår att börja med producera. Slutligen, kolla din lokala hälsokostbutiker. Ta dig tid att granska gångarna. Observera att hälsokostbutiker annonser på olika objekt precis som vanliga livsmedelsbutiker göra. Innan du lämnar, be tjänstemännen att få dig på deras sändlista. Detta gör att du kan få varje vecka eller varannan vecka cirkulär utan att behöva lämna ditt hem för att kontrollera för erbjudanden.
3.
Ta dig tid att fundera över vad du lär dig. Vet i ditt hjärta att du har tagit det första steget till en bättre livsstil och lösa den i ditt hjärta att detta är en process och den nya livsstilen kommer att få lättare med tiden.
4.
Nu är det dags att påbörja övergången. Varje gång du använder en detalj i ditt kök ersätta det med den ekologiska motsvarande. Till exempel när du är klar med att flaska kanel, ersätta det med ekologisk kanel. När pastan är slut, leta efter ekologiska pasta att ersätta den med.
5.
Varje gång du går och handlar kommer du att plocka upp några nya objekt i vägen för ekologiska livsmedel . Detta kan eller kan inte sätta en liten buckla i din plånbok. Du kommer att upptäcka att om du byter objekt sakta du inte kommer att spendera mycket. Du hittar också att en del ekologiska livsmedel är samma pris som det är icke-ekologiska motsvarighet. Slutligen, när man begår begränsar dina inköp till endast ekologiska, kommer du inte att spendera så mycket på skräpmat som innehåller mycket hydrerade oljor och artificiella ingredienser ändå!

Tips och varningar


 • Leta efter poster märkta "USDA Ororganiska "eller" Ekologiskt "
 • 100% naturliga är vilseledande -! dessa produkter inte är gjorda med ekologiska ingredienser


 • Previous:nothing Next:hur man vet hur man ska tala med din läkare

  Relaterade artiklar


 • bumbo säkerhet
 • hur man kan bli av mul svamp
 • hur man beräknar ränta dopamin dropp
 • hur man läka hemorrojder med ett hem botemedel
 • hur du kan hjälpa ditt barn hantera social ångest
 • Vilka är funktionerna på en anatomi njure ?
 • hur man donera en navelsträng för stamcellsforskning
 • huvudvärk med yrsel hos barn
 • Vad kan orsaka huvudvärk mellan ögonen ?
 • hur man gör eller köpa naturliga , säkra , miljövänliga alternativ till hand sanitizer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com