hur man kan lugna ett ADHD barn i raseri

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2015-08-24
ADHD är en mycket riktig sjukdom . Det är också en mycket kontroversiell sjukdom eftersom många människor helt enkelt inte tror den existerar. Den plötsliga tillströmningen av barn som tar medicin verkligen inte hjälpa orsaken . Jag är här för att säga ADHD är mycket verklig och kan vara försvagande fysiskt och känslomässigt till ett barn som lider av det .

ADHD kan presentera sig i många former . Vissa symtom ett barn kommer att ha kan vara frånvarande av andra barn med ADHD . I vissa fall , barn med ADHD har svårt att kontrollera sina känslor . Detta kan vara särskilt sant om de är på medicin som Vyvanse vilket kan orsaka en ökning av emotionalitet .

Ett utmärkande drag i vissa barn med ADHD är vredesutbrott . Dessa barn kommer att ha en utlösande faktor. Något sätter om av och de skriker och kastar saker . Att försöka lugna ner dem kan en övning i meningslöshet . Här är är hur jag handskas med vredesutbrott med mitt barn . Observera att jag inte är läkare . Jag gör också anspråk på att vara en expert . Detta är helt enkelt vad jag hittade fungerar bäst

Du behöver : .
Child .
Tålamod.
Förståelse.


1 .
första du bör göra är att försöka lära sig vad ditt barns triggers och beteenden är innan han passar . Det enklaste sättet att stoppa ett anfall av raseri är att se till att det inte händer till att börja med .
2 .
Ta ett djupt andetag . Det värsta du kan göra är att förlora tålamodet . Det eskalerar situationen och hjälper inte . Inte smiska ditt barn . Nu ska jag inte få i den debatten om aga som disciplin . Om det är din valda formen av disciplinen kommer det inte att arbeta med ett ADHD barn i raseri .
3 .
Du kan vända situationen från två håll beroende på omfattningen av passform . Om det är bara skriker och gråter , lämna rummet . Gå ner på deras nivå och se dem i ögonen . Lugnt förklara att du inte ska tala med dem tills de kan få sig under kontroll .
4 .
Anta ditt barn är att kasta saker . Min son en gång slet och bild från väggen och hade det över hans huvud för att krossa på marken innan jag ingrep . I detta fall har de gått längre än till lugnande själva . Sätt dina armar runt dem och krama dem kanske till och med gunga dem . Detta fungerar både som en begränsning av dem skadar sig själva och som tröst att hjälpa dem att lugna ner sig. De kan motstå en början. INTE PIN om dem .
5 .
Det viktigaste att komma ihåg är att förstå . När barn med ADHD får i dessa situationer är det inte fråga om dem " är en brat " . De fysiskt inte kan hejda sig . Det är inte ovanligt för ett barn att säga att de inte kan sluta när du berätta för dem att lugna ner .


Previous:nothing Next:hur man gör övergången till ekologiska livsmedel

Relaterade artiklar


 • klimakteriet och ringningar i öronen
 • kroppen värker symtom är relaterade till vad sjukdom?
 • bidé riktlinjer för användning av
 • ungdomar och sjukvård
 • Hur man överför planer vård om jag flyttar till en annan stat
 • hur man håller sig varm om din ute i vinter
 • är det lättare att bli gravid efter mens?
 • normal triglyceridervärden för tonåringar
 • gulsot hos nyfödda barn på grund av ABO
 • det mest effektiva och effektiva konditionsträning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com