hur man undviker viktökning efter att du slutat röka

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-08-25
Cigarettrökning har visat sig hålla nere människors aptit och göra dem ner i vikt. Problemet med rökning är hälsoriskerna som är förknippade med det. När fler studier visar hur skadligt rökning är, fler människor försöker sluta. När de slutat, många människor tycker att de går upp i vikt, ibland så mycket som 20 pounds! Ingen vill plötsligt gå upp i vikt som ett resultat av att bli av med en dålig vana som är skadligt, så det är viktigt att veta hur man kan undvika viktökning när du är sluta.
1.
äter ett äpple två gånger om dagen. Äpplen är inte bara bra för dig, men ofta hjälper människor att kontrollera lusten att äta mindre hälsosam mat när de börjar känna sig hungrig. Eftersom cigaretter bromsa aptit till en liten grad, sluta cigaretter leder till en ökning av hunger och det betyder att du måste äta mat som hjälper dig att hantera att hunger. Äpplen är låga i kalorier, men de bidrar till att hålla dig från att få alltför hungrig.
2 .
Tala med din läkare om alla viktökning du upplever . Detta är inte nödvändigt för ett pund eller två , men när du ser en dramatisk ökning i vikt , bör du alltid tala med din läkare för att utesluta andra orsaker . Medan sluta cigaretter visas att få människor att gå upp i vikt , kan någon signifikant viktökning vara tecken på andra problem , såsom en sköldkörtel handlar upp . Utesluta andra faktorer innan du antar alla viktökning är från att avslutas.
3 .
Lägg till lite extra motion . Även ett par minuter att köra på plats medan du tittar på dina favorit TV-show kan hjälpa dig att minimera eller eliminera viktökning . Detta är ett bra sätt att kontrollera viktökning efter att du slutat röka , och dessutom hjälper bygga om din lungkapacitet över tiden .
4 .
Stick till en hälsosam kost. När du slutar röka kommer du inte bara sluta lite lynnig , men du hittar det du också hamna begäret livsmedel som inte är riktigt bra för dig . En chokladkaka eller två kommer inte ha någon större effekt , men begränsa dessa och ta tag i nyttiga snacks när du kan . Fullkorn är ett bra val, eftersom de hjälper dig att känna dig full utan att ifrån näring . De är fulla av fiber och som hjälper rensa ditt system .


Previous:nothing Next:Så för att lindra besvären från menorragi

Relaterade artiklar


 • missbildningar på grund av kön val
 • östrogendominans symptom på grund av preventivmedel
 • tecken och symtom på östrogen spikes under perimenopause
 • hur du kan förbättra din hållning vardagen
 • hur man kan undvika att ge herpes till ditt barn
 • hur man kan stödja någon du älskar att sluta dricka
 • klimakteriet och andfåddhet information
 • hur man ställer upp som en doula
 • bensvaghet på grund av graviditet
 • vad är mjälte sjukdom?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com