hur platsen symtom på bihåleinflammation

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2015-08-26
Det är ibland svårt att säga symtom på bihåleinflammation . Många människor som har en svår förkylning tror att de har en sinus -infektion , eller bihåleinflammation. Det finns några skillnader . Här är några tips på hur platsen symtom på bihåleinflammation

Du behöver : .
vävnader
ånga .
vila .
rikligt med vätska .


1 .
Ta del av dina symtom . Om du har en förkylning , det är trängsel , fyllighet och en rinnande näsa . Detta kommer att fortsätta i två till tre dagar , följt av en täppt näsa för två eller flera dagar . Börjar äta kycklingsoppa , dricka mycket vätska och ta över receptfria läkemedel . Detta är en tid då bihåleinflammation kan börja . Membranen i bihålorna sväller . Det finns små öppningar kallas bländare. Dessa öppningar blockeras , vilket stör deras förmåga att rinna . Bakterier kan häckar i den instängda slemhinnor vilket resulterar i symptom på bihåleinflammation .
2 .
Ta din temperatur . Låg feber är en av symtom på infektion. Du kan också uppleva otroligt tryck och trängsel . När du lutar dig över , kan du känna dunkande i din kind ben tillsammans med outhärdliga stickande bakom ögonen . Du kan ha en helt slutat upp näsan , post nasal drip och känna förvirrad . Om du har möjlighet att blåsa näsan är slem ett äckligt grön eller gul färg istället för tydliga .
3 .
Andas in ånga för att se om det hjälper . Ta en varm ångande dusch och andas djupt . Du kan koka en kastrull med vatten i köket . Häll det varma vattnet i en skål , täck huvudet och bunken med en handduk och andas in . Du kanske också vill investera i en luftfuktare eller förångaren. Over- the- counter mediciner kan vara till hjälp . De bör dock inte användas för mer än tre dagar som en del av produkterna kan orsaka dig att bli mer överbelastade , samt höja hjärtfrekvens och blodtryck . Tala med din läkare om att ta ett antibiotikum . Du kommer att överleva utan en , men det kan påskynda ditt tillfrisknande om fem dagar. Symtom på bihåleinflammation kan vara upp till två veckor .


Previous:nothing Next:Hur man känner igen de första tecknen på missbruk

Relaterade artiklar


 • hur man får klart huden gratis
 • Finns det ett samband mellan hårt vatten och njursten?
 • normala spädbarn blodsockernivå
 • vilken tid på dagen göra test du testosteron hos män ?
 • vad är orsakerna till yrsel och illamående för kvinnor ?
 • hur man mäter avstånd till fots
 • hushåll produkt som minskar hårväxt på benen
 • förhöjningar i systoliskt vs diastoliskt blodtryck
 • faktorer av systoliskt blodtryck
 • bra rutin för en fyra månader gammal
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com