hur man skriver en egen proxy vård

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-05-21
En hälso-och sjukvård proxy listor dina önskemål för medicinsk behandling om du skulle bli oförmögen att fatta dessa beslut själv. Det kan också namnet den person du ange att fatta beslut åt dig
1.
Förstår att de flesta stater tillåta dig att ha en proxy sjukvård. Detta kallas också ibland ett direktiv eller fullmakt
2
vet att lagen är olika i varje stat. . Bör du kontrollera med en advokat eller online lag källa för detaljerna i ditt staten. Dock skall de dokument här kommer att accepteras i de flesta situationer.
3.
Inse att din läkare kommer att vara bunden av anvisningarna du ger i din proxy.
4 .
Skapa din vård proxy genom att skriva ett dokument där du anger att det är en hälso-och sjukvård proxy eller direktiv och att din avsikt är att ge anvisningar till din läkare om du blir invalidiserade eller koma.

5.
Observera att i vissa stater du bara kan ge anvisningar för vad som skall hända om du är obotligt sjuk och koma.
6.
Beskriv situationer där du vill att din proxy vård ska börja gälla. Till exempel "Detta är för att träda i kraft om jag obotligt sjuka eller skadade, koma med föga hopp om återhämtning, eller i ett vegetativt tillstånd" är ett sätt att beskriva dina önskemål. Se till att du gör din vård proxy personliga önskemål.
7.
Behandlingar
Lista du inte samtycker till. Många människor inkluderar saker såsom användning av en respirator, återupplivning, blod eller blodprodukter, livsuppehållande mediciner, och även mat och vatten. Du kan också lista ingenting och istället ange att du vill att personen du har utsett att fatta beslut på den tiden.
8.
Namn på personen du vill ha befogenhet att fatta beslut för dig. Du behöver inte namnge någon, men tänk på att om du inte kommer läkare att ta riktningar från dina närmaste familjemedlemmar och kommer inte att diskutera med partner eller vänner. Du kan också lista en alternativ bör personen du väljer vara otillgänglig eller oförmögen att fatta beslut.
9.
staten att ni är tillåta denna person (ange personens fullständiga namn, adress och telefonnummer) för att göra medicinska beslut åt dig bör du inte kan.

10.
Diskutera dina önskemål med den personen och staten i det dokument som ni har gjort det.
11.
Nämn att du är medveten om de beslut som du beslutsfattande och göra det med fullständig förståelse.
12.
underteckna dokumentet framför en notarie och två vittnen.
13.
Håll dokument på ett säkert ställe. Du kanske vill ge en kopia till din läkare för att arkivera. Vissa tycker om att bära denna handling i sina plånböcker eller plånböcker.

Tips och varningar


 • Skulle du behöva hjälp att förbereda detta dokument, många dödlig sjukdom organisationer som cancer och aids stödgrupper, vårdhem och sjukhus kan förse dig med lämpliga former.
 • Du kan förstöra din hälsa och sjukvård proxy när du väljer och helt återkalla alla beslut i det.
 • inte köra det här dokumentet om du inte är säker på alla beslut som du har gjort i den.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man väljer terapi för klimakteriet

  Relaterade artiklar


 • hur man kan förhindra ärrbildning
 • hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera
 • Hur du tar ett bad efter förlossning
 • hur man akta sig för småbarn kvävning under semestern
 • hur man undviker fallit valv
 • hur man ska behandla coxsackieviruses
 • hur lätt menstruationskramper
 • hur man väljer en förlossningsläkare
 • hur man förebygger äldre missbruk
 • hur man ska äta under amningen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com