hur man kan hyra ett barn terapeut

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-21
Du vet det är inte bara en fas som ditt barn kommer att växa ur. Men du behöver inte göra det ensam: söka professionell hjälp av en terapeut. Du måste ägna mycket tid och omsorg för att hitta rätt person. Det är viktigt att du och ditt barn slå bort det med terapeuten, annars lite ske

Du behöver:.
Rekommendationer
. Lista över problem.


1.
Identifiera ditt barns behov. Verkligen lyssna på ditt barns lärare och förstår att han eller hon kan bete sig annorlunda hemma. Försök att förstå den fulla dimensionen av vad som händer.
2.
Få personliga referenser från personer du litar på. Kontrollera med din barnläkare, husläkare, lärare och kuratorer, och andra föräldrar som har gjort en liknande sökning.
3.
Kontakta din barnläkare och skolpsykolog om du misstänker att ditt barn har särskilda behov som bör åtgärdas. Till exempel bör regionala centra kontaktas för personer med utvecklingsstörning eller autism. För Attention Deficit Hyperactivity Disorder, kontakta barn och vuxna med Attention Deficit Hyperactivity Disorder organisationen (chadd. org). Om inlärningssvårigheter misstänks, prata med ditt barns viktigaste och begära en lärande bedömning.
4.
Kontakta flera terapeuter att fråga om deras inställning. Fråga om deras kvalifikationer. Terapeuten måste ha magisterexamen i psykologi, rådgivning eller socialt arbete, eller en doktorsgrad i psykologi (se hur man kan hyra en psykisk hälsa Professional).
5.
Ta reda avgifter och kontorstid. Kontrollera med ditt försäkringsbolag, många försäkringsbolag erbjuda begränsad täckning för behandling.
6.
Diskutera ditt barns problem med terapeuten och ta reda på vilka erfarenheter han eller hon har att hantera liknande problem. Diskutera behandlingsplan. Ta reda på hur terapeuten skapar förtroende med en potentiellt trotsig patient-kommer han eller hon ta med barnet på en promenad? Spela boll? Prata sport eller Britney Spears ett tag? Lekterapi och konstterapi är vanliga metoder som används med barn. En terapeut strategi är nyckeln till framgång i relationen och kommer att variera med barnets ålder.
7.
Läs mer om vad som händer i en typisk session. Vissa terapeuter erbjuder en rättegång session om nedsatt avgift eller ger föräldrarna möjlighet att sitta med på en session. Huruvida detta är lämpligt beror på barnets ålder.
8.
Använd din intuition framför allt. Du är ditt barns bästa förespråkare och bör känna förtroende och stöd under hela behandlingen.

Tips och varningar


 • flesta län erbjuder en remiss linje som hjälper dig att hitta en terapeut--ett bra ställe att börja din sökning om du inte kan få personlig hänvisningar.
 • Om ditt barn behöver medicin, fråga terapeuten eller din barnläkare för att hänvisa dig till en barnpsykiatriker.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur du friska upp ert minne

  Relaterade artiklar


 • hur man undviker fallit valv
 • Så för att lindra menstruationskramper
 • hur du kan trösta en irriterad vaccinationsstället
 • hur du tar bort en mjuk kontaktlins
 • hur man kontrollerar en nysning
 • hur man hittar en slutenvården program alkohol behandling
 • hur man ska förstå klimakteriet
 • hur man undersöka en mullvad
 • hur man kan engagera er familj i en halvtid stretch
 • hur man förbereder friska efter skolan snacks
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com