Hur man vet om din dotter skulle ha nytta av bröstimplantat kirurgi

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-17
Komma bröstimplantat är ett stort beslut. Om din dotter är ute efter att få bröstimplantat, är det bästa som du kan få information och stöd i sitt beslut. Implantaten varar vanligen upp till 10 år, och om din dotter är ung, kommer hon ha dem göras om några gånger under sin livstid. Nedan finns en lista som hjälper dig att veta om din dotter skulle ha nytta av bröstimplantat kirurgi

Du behöver:. .
En liten bit lök
bandage, eller tejp.


1.
Fråga din läkare om din dotter är klar växer. Bröstimplantat rekommenderas inte förrän kvinnorna slutat växa, och deras bröst är den storlek som naturen skapat dem att vara.
2.
Se om din dotter klänningar för att täcka upp storleken på hennes bröst eller om hon klänningar för att öka storleken på hennes bröst. Många kvinnor känner sig inte självsäker eftersom deras bröst är små. De kommer att försöka dölja sina bröst under skrymmande kläder. Eller de kommer att öka sina bröst genom att bära avslöjande klädsel och stoppning deras behåar.
3.
Fråga din dotter om hennes kroppsuppfattning. Vissa kvinnor känner som om kroppen inte är proportionerade på grund av storleken på sina bröst. Har din dotter känner det som om hon växte, men hennes bröst inte? Med bröstimplantat hjälper dem att känna välväxt och har en naturlig kroppsform.
4.
Läs om hennes nivå av självkänsla. Har din dotter dra sig undan från aktiviteter, särskilt de som kräver henne att bära badkläder eller åtsittande kläder? Vissa kvinnor känner att de bedöms efter storleken på sina bröst och inte har självförtroende som följd. Om en kvinna var själv medveten om hennes bröst, med bröstimplantat ger henne förnyat självförtroende.
5.
Bestäm om din dotter behöver någon restaurering av hennes självkänsla. Har hon inte datum, eller håll dig borta från pojkar? Tror du att hon är rädd för att betraktas som oattraktiv för att ha små bröst? Vissa kvinnor känner som om män ser dem på olika sätt på grund av deras bröst. Med bröstimplantat får dem att känna mer lockande för män.
6.
Bestäm själv om du tycker det är moraliskt rätt att uppmuntra din dotter att få bröstförstoring. Om du tror att det skulle hjälpa henne självkänsla och kroppsuppfattning för att få bröstimplantat, och att hon inte försöker bara göra det för att efterlikna det omöjliga standarden av skönhet som visas i media, och sedan stödja hennes beslut.

tips och varningar


 • Uppmuntra din dotter så mycket du kan för att tro på sig själv, inte i hennes bröst. Säg till henne att hon är vacker. Inte uppehålla mig vid hennes bröst.
 • Se till att göra riktig forskning om processen och priset för bröstimplantat kirurgi. Om du ska betala för det, kommer du vill veta att du får det bästa priset för dina pengar.
 • Låt inte din dotter få bröstimplantat tills hon är klar växer. Och rekommenderar att hon vänta tills hon är vuxen. Du måste se till att hon är mogen nog att gå igenom förfarandet och återhämtning.
 • Se till att din dotters skäl till att vilja kirurgi bröstimplantat är sunda. Om hon gör det för att "passa in", hon kanske inte vill göra det av rätt anledning.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Hur vet de bästa teknikerna i bröstimplantat kirurgi

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en bra barnläkare
 • hur man ska behandla blåsor när du bär skor som orsakade dem
 • hur man förbereder friska efter skolan snacks
 • hur man förbereder brösten för amning
 • hur man ska leva livet och vara lycklig
 • hur man ska behandla halsfluss
 • hur man uthärda de första timmarna av arbetskraft
 • hur man kan minska en feber
 • hur man kan förbättra cirkulationen i fötterna
 • hur man avgör om du kan få en kopia av ett dödsfall rekord
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com