hur man kan planera för gastric bypass kirurgi

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-28
Gastric bypass är en stor operation. Se till att alla aspekter av verksamheten går smidigt genom att planera framåt. Ordentlig planering kommer att minska ditt sinne och gör allt från din återhämtning till fakturering försäkringsbolaget gå smidigare. Följ dessa steg för att planera för din gastric bypass operation
1.
Lär dig så mycket du kan om förfarandet. Oavsett om du är online eller till biblioteket för medicinsk referenshandböcker är det en bra idé att lära sig åtminstone grunderna om operationen du vill.
2.
Be din husläkare för att hänvisa dig till en kirurg. Träffa kirurgen och fråga om om kraven i operationen och om du uppfyller kraven för det. Fråga om biverkningar som du kan drabbas senare i livet, den totala kostnaden för operation eller någon annan fråga som gäller operation som kan vara viktigt för dig och din familj.
3.

Prata med folk som har upplevt gastric bypass operation i det förflutna. Lära av deras erfarenheter. Fråga dem om de fördelar och komplikationer av kirurgi.
4.
Tala med din läkare om din diet. Ta reda på vad mat och dryck du bör ha ett par veckor före operationen för att förbereda kroppen för förändringen. Precis innan operation, lager ditt kök med dem så du behöver inte göra en resa till butiken.
5.
Du måste sluta röka och dricka innan operationen. Kontrollera med din läkare om exakt när du borde.
6.
Förbered att tillbringa fyra till sju dagar på sjukhuset. Samla alla nödvändigheter du behöver. Vistelsen kan vara längre beroende på hastigheten på din återhämtning, så planera för detta
7
Fråga din kirurg för dagen för operationen, den dag du tillträde till sjukhuset också. . såsom typ av läkemedel som Du kommer att ges.
8.
Planera ditt tillfrisknande. Be läkaren för en beräknad återhämtningsperiod och vidta åtgärder därefter. Gör en lista över objekt som du behöver, som en termometer, en del anti-bakteriell tvål och dressingar. Rådgör med din läkare för en fullständig lista och få dem färdiga innan du går in för operation.
9.
Fråga om sättet för återbetalning av sjukhusets kostnader. Ta reda på hur mycket sjukförsäkring kan täcka samt hur du behöver för att ansöka om det. Om du behöver få preauthroization från ditt försäkringsbolag, det är en bra idé att göra det i god tid före operationen.
10.
Prata med din familj om operationen. Fastställa ramar för ditt inlägg operation återhämtning. Förbered en plats där du kan vila bekvämt efter operationen och göra nödvändiga avsättningar för saker du behöver regelbundet. Se till att du inte behöver gå upp ur sängen ofta och att allt är inom räckhåll.

Tips och varningar


 • Förbered ditt sinne för bestående livsstilsförändringar som du behöver för att göra efter operationen, inklusive diet du måste hålla sig till, den regelbundna uppföljningar får du med kirurgen och den strikta utövar programmen du måste underhålla.
 • Ta inte beslutet hastigt bara för att du tror att operationen kommer att göra dig smalare. Gastric bypass kräver att du tar hand om din kropp för livstid.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Hur vet man att tillämpa en mullvad bort produkt för maximal nytta

  Relaterade artiklar


 • hur man får ett skott
 • hur man vet näringsbehov för ditt barn
 • hur man ska förstå manliga klimakteriet
 • hur man gör ett bröst själv-examen
 • hur att hålla sig frisk under semestern
 • hur man ska leva till 100 år gamla
 • hur man förbereder ett hem rättsmedel för en täppt näsa
 • hur man handskas med någon som är dödligt sjuk
 • Hur man använder en rektal termometer
 • hur man undviker fallit valv
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com