hur man väljer att göra gastric bypass operation

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-29
Gastric bypass är ett förfarande som radikalt omstruktureras matsmältningsproblem att begränsa mängden mat du kan äta och smälta. Det kan hjälpa överviktiga människor att gå ner i vikt betydligt, men det är också ett allvarligt förfarande. Följ dessa steg för att avgöra om gastric bypass operation är rätt för dig
1.
Förstå att denna operation inte är för alla som är bara lite överviktig. Det är för dem som är sjukligt feta och de som inte har kunnat hålla vikten nere efter att ha ätit mindre och förändra sin livsstil.
2.
Träffa din läkare och diskutera dina nuvarande och tidigare hälsa förhållanden med honom eller henne. Ge information om din kost, träningsprogram, dina uppgifter livsstil, tidigare operationer eller mindre åtgärder (om någon) och all annan information som din läkare kan vilja veta.
3.
Låt läkare gå igenom en detaljerad granskning av dina tidigare läkarutlåtanden, psykologisk utvärdering och övergripande patientjournaler för att avgöra om gastric bypass operation är rätt för dig. .
4
Låt flera proffs-ett lag som inkluderar en dietist, en läkare, en psykolog och din kirurg-utvärdera och undersöka riskerna och fördelarna med operationen. De kommer också kolla om du är mentalt redo att ändra din livsstil permanent efter operationen. Om du inte kan kirurgi inställas eller skjutas upp.
5.
Besök ditt lokala bibliotek och läs medicinsk referenshandböcker uppslagsverk, medicinska tidskrifter och tidningar. Lär dig så mycket du kan till stöd i ditt beslut.
6.
Läs hälsorelaterade böcker och söka efter minsta hälsokrav av gastric bypass-operation. Exempelvis att vara berättigade till en gastric bypass operation, måste du ha ett "Body Mass Index" (BMI) över 40 eller har ett BMI varierar mellan från 35 till 39,9 i kombination med svår diabetes eller högt blodtryck.

7.
Möt människor som har haft gastric bypass operation. Ta deras kommentarer om hela förfarandet, och fråga dem om de problem som de som används för att möta innan operationen. Vara uppriktig.
8.
Fråga dem om de risker och fördelar som följde operationen beroende på deras hälsotillstånd.
9.
Samla information om vilka alternativ som finns för att förlora vikt.


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man får en försäkring som täcker kirurgi för viktminskning

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla coxsackieviruses
 • hur man hittar den senaste informationen om fotvård och fot produkter
 • hur du tar bort en mjuk kontaktlins
 • hur att hålla sig frisk under semestern
 • hur man hjälper sig själv växa till din maximala höjd
 • hur man ska äta under amningen
 • hur man behandlar en krossad spik
 • hur du tar bort stygnen
 • hur man uthärda de första timmarna av arbetskraft
 • hur man väljer terapi för klimakteriet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com