där kan en alkohol - missbrukare tonåring få hjälp ?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-02
National Institute on Alcohol Abuse and alkoholism ( NIAAA ) säger att nästan 80 procent av tonåringarna medger att de har provat alkohol i slutet av deras high school år och 30 procent medger att de har varit berusade under den föregående månaden . Alkohol är ett av de enklaste ämnena för en tonåring att få sina händer på , och antalet alkoholrelaterade dödsfall, skador och problem missbruk ökar stadigt . Den goda nyheten är att en alkohol-missbrukare tonåring kan få hjälp på många sätt

Alateen

Kolla Alateen antingen online eller personligen vid ett möte . Alateen är en återhämtning för unga människor . Den fungerar som Anonyma Alkoholister ( AA ) och basera sitt återhämtningen på de 12 stegen . Alateen håller möten överallt , som inte bara låter dig dela din historia, men innehåller information om behandling också. Besök den online på www. al-anon. org/alateen eller ring (888) 425-2666 för att hitta ett möte i ditt område .

Family Physician

Tala med din husläkare . Din husläkare vet din hälsa och kan vara mycket avgörande för att hitta hjälp specifik för dig .

Missbruk Rådgivning

satt upp ett möte med en rådgivare missbruk . Rådgivare kan inte bara hjälpa avslöja varför du dricker , men kan ge dig medel för att ytterligare din behandling . För att hitta en i ditt område , antingen be din husläkare eller besök missbruk departementet ditt lokala sjukhus och fråga där .

Residential behandlingsprogram

Undersöka bostäder behandlingsprogram. Internet har en mängd olika webbplatser (t. ex. www. teenrehab. org) som låter dig söka program i ditt område och vad de har att erbjuda. När du hitta ett program du vill kalla dem. Förvaltningen kommer att prata med dig om dina problem att säkerställa att deras program är lämpligt.

Emergency Room

Om du är påverkad och ditt dilemma är brådskande, ring 911. ER kommer inte bara att kunna hjälpa dig detox den alkohol från systemet, kan det ge resurs vägar för behandling.

Utbilda dig

Förstå vad du sysslar med genom att lära mer om det. Forskning "alkoholmissbruk" och "Teen missbruk" på Internet, särskilt om statistik, alternativ behandling och effekter på kroppen. Titta på biblioteket eller i en bokhandel för böcker i ämnet, bland annat självbiografier skrivna av före detta tonåring missbrukare. Din forskning kommer nästan säkert avslöja information som du inte visste och hjälper dig att förstå att du inte är ensam.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man kan stoppa amenorré med preventivmedel

Relaterade artiklar


 • hur man nysa ordentligt
 • hur de ska hantera med för tidig menopaus
 • hur du skyddar dina ögon när du använder en dator
 • Hur du tar hydroklortiazid
 • hur man använder en baby termometer
 • hur man ska tolka medicinsk forskning
 • hur man kan planera för din hysterektomi
 • hur man ska behandla keratoakantom
 • hur du håller dina barn cavity-fri
 • hur du tar bort stygnen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com