hur förklarar man psykisk hälsovård med barn

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-08-11
Räkna ut hur man förklara psykisk hälsovård för barn behöver inte vara komplicerat , så länge du vet vad barnet terapi är egentligen om dig själv . Donald Winnicott , barnläkare och författare öva från 1940 till 1970-talet , trodde att barnen kan utveckla ett " falskt själv " för att möta förväntningarna hos vuxna . Han teorin att dessa falska själva kan ta över som en person verkligen är , vilket resulterar i emotionell skada . Det enda sättet ett barn kan bli hans " sanna jag " är genom situationer, som terapi , där han kan uttrycka sin sanna individualitet utan rädsla för dom . Förklara detta för barnen kommer att hjälpa att få sitt samarbete med den psykiatriska vården

hitta en terapeut


1 .
Kolla meriter , referenser och lita på din instinkt tarmen när du intervjua psykologer som är specialiserade på barn och ungdomar . Gå själv på dessa initialer träffa -ups , utan ditt barn , för att få dem hjälpa dig vidare lära sig att förklara psykisk hälsovård för barn .
2 .
Ställ så många frågor som behövs om terapisessioner att de bedriver för att du helt förstår och håller med sina teorier och metoder innan de börjar . Litar inte på dina egna personliga erfarenheter med behandling som , enligt terapeuten Robin Walker , en terapeut för barn och ungdomar fokuserar sessioner annorlunda än för vuxna.
3 .
Ta ditt barn träffa honom och mäta sina komfort med psykologen också. Även om det tar några ungar till längre värma upp till nya människor än andra , bör du känna dig säker på att ditt barns personlighet kommer att klicka med den i terapeuten .

Förbereda ditt barn


1 .
tala uppriktigt med ditt barn om vad en terapeut är och varför han kommer att se honom . Om det finns en särskild händelse som har motiverat dig att söka upp hjälp för , säger " Dr So So kommer att hjälpa dig med det . " Enkel tipsa en yngre barn " Jag känner att du behöver en vän att prata med om saker , och Dr So So specialiserat sig på att vara den bästa av vänner att små barn . "
2 .

Berätta för ditt barn , enkelt uttryckt , vad man ska förvänta sig av sessioner . Dr Walker säger barn terapisessioner är mer " framåt orienterade "för att hjälpa den unge lista ut vem han är nu och vad han kommer att bli , snarare än att spendera tid på det förflutna ( som så ofta i vuxen psykologi ) . Han säger att samvaro är ofta " icke-verbal ", i dialogen mellan patient och läkare sker mer genom aktiviteter och lek .
3 .
Låt ditt barn vara vägledande för hur mycket detaljer att gå in . När klura ut hur man ska förklara psykiatriska vården för barn , oftare än inte , är barnen nöjda med enkla svar " kommer du att ha kul och spela med DrSo så och du kan berätta för honom vad du vill berätta för honom, oavsett vad det är. "Resten av det de lär sig för sig själva som de går.

Tips och varningar


 • Dessa steg gäller för tjänster utanför hemmet eller i hemmet. Den enklaste av förklaringarna är bäst. Trust de yrkesverksamma att hjälpa ett barn helt förstå.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:tecken på en bronkial infektion

  Relaterade artiklar


 • hur man kan planera för din hysterektomi
 • hur du tar bort en hård kontaktlins
 • hur man hittar en kvinnojour
 • hur man ska leva livet och vara lycklig
 • hur man förebygger hiv / aids i tonåren
 • hur man kan förbättra cirkulationen i fötterna
 • hur man använder osteopati på gravida kvinnor
 • hur man får en försäkring som täcker kirurgi för viktminskning
 • hur du avgör om du har fotsvamp
 • hur man ska hjälpa de sörjande efter begravning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com