hur man kan stärka ditt immunförsvar: tips från en va akutvårdscenter

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-11
Bland ökad oro kring H1N1-viruset, återstår immunsystemet hälsa högsta prioritet för den kommande vintersäsongen. Min akut vård, en av Virginia ledande promenad på kliniker, aktier snabbt och enkelt tips för att bibehålla immunförsvaret hälsa, under influensa säsong och under hela året. Kontakta en läkare innan du gör några ändringar i din kost eller motion rutin
1.
Ta en joggingtur, Men Tänk efter innan du Sprint
Studier har visat att en jämn motion kan hjälpa till att stärka immunförsvaret genom att Förbättra spridningen av ditt immunförsvar och hjälpa till att avvärja stress. Dock kan extrema nivåer av träning orsaka att kroppen frisätter hormoner som kan orsaka en tillfällig försvagning av immunförsvaret. Rådgör med din läkare om den exakta nivån av motion för kroppens bästa immunförsvar försvar.
2. Är
Cook med smak
färsk vitlök känd som en kraftfull antioxidant och har även satts i samband med avskräckning av cancer och hjärtinfarkt. Många kryddstark mat, såsom cayennepeppar och chili, kan bidra till att försvara sig mot gifter som orsakar sjukdomen. Lägga dessa typer av livsmedel till din rätter kan bidra till att förbättra ditt immunförsvar funktion.
3.
Undvik Sömnbrist
vila mycket är viktigt på både proaktiva och reaktiva nivån. Proaktivt, våra kroppar release immunsystemet ämne under en sömncykel. Defensivt, se till att din kropp är utvilad kan bidra till att bekämpa de negativa effekterna av stress på immunsystemet.
4.
Stanna hydrerade
Vatten är livsviktigt för att kroppen att leverera näring till sina celler. Rätt vätskebalans hjälper till att spola gifter ur kroppen och ökar styrkan i immunförsvaret . Var noga med att dricka mycket vatten (den exakta mängd som behövs varierar från person till person ) och undvika överanvändning av koffein , vilket kan leda till uttorkning.
5 .
Koppla av med en kopp te
Förutom att vara ett effektivt sätt att avvärja stress , innehåller grönt te även Epigallocatechingallat (EGCG ) och övriga antioxidanter som är kända för sina terapeutiska , immunsystemet .

För mer information om immunsystemet hälsa , besök min angelägna Care promenad i vårdcentral online på http://www . myurgentcare. com eller stoppa in i någon av våra fyra bekväma platser i Lake Ridge, Landmark, Woodbridge Hayfield.

tips och varningar


 • Min akut vård hedrar också aktiv tjänst Försvarsmaktens personal och deras anhöriga med 50% rabatt på alla ur fickan kostnader.
 • du kontakta en läkare innan du gör några ändringar i din kost eller motion rutin.


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man ska hantera barn matningsproblem

  Relaterade artiklar


 • Hur du tar ett bad efter förlossning
 • vad är en PSA- nivå ?
 • hur man uppmuntrar avkoppling i barn
 • hur man ska behandla femte sjukdom
 • hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera
 • hur man kan hyra ett barn terapeut
 • hur man gör ett bröst själv-examen
 • hur man dödar runda maskar i människor
 • hur du kontrollerar att en baby är ordentligt vaccinerade för utomeuropeiska resor
 • hur man skall bedöma vaginala infektioner i vildmarken
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com