livsmedel som minskar testosteron

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-30
Vi hör ofta uppgifter om att höja testosteronnivåerna, men vissa människor vill sänka testosteronnivåer. Med hög testosteronnivåer kan ibland förklara håravfall. Du kan ha andra skäl behöver du lägre testosteronnivåer, men du bör se till att det är rätt steg och bara göra det med en läkares rekommendation

Soy

Enligt Dr Kaayla T. Daniel, sänker sojaprotein testosteronnivåer hos män. Daniel är en auktoriserad klinisk näringsfysiolog med en PhD. näringsvärde vetenskap och anti-aging behandlingar, samt författare till "The Whole Soy Story. " Soja har en negativ effekt på kvinnor, som klagar över trötthet när man äter och dricker det. Hos kvinnor är soja också kopplad till depression, håravfall, dålig hud och en minskad sexlust, enligt Daniel. Det är O. K. för friska individer att konsumera små mängder soja under veckan.
Det bästa valet för människor som försöker lägga till protein i kosten är att använda vasslepulver.

Minska animaliskt protein intag och andra testosteron-Building Foods

På väg att minska testosteron är att minska intaget av animaliskt protein. Exempel på animaliskt protein är kött, mjölk och mjölkprodukter , ägg , kött av fjäderfä och fisk . Borta från dessa livsmedel är ett bombsäkert sätt att minska testosteron . Livsmedel med zink , t. ex. ostron , bygga även testosteron . Nötkött och andra rött kött är fulla av zink så bra och är lättare absorberas i kroppen . Nötter och förbättra naturligt testosteron nivåer , så borta från dessa typer av livsmedel är klokt när man försöker minska testosteronnivån .

Alkohol , Lakrits , tobak , marijuana

Alkoholkonsumtionen också kan minska testosteron i kroppen , men Detta är inte en rekommenderad väg att gå för att sänka testosteron . Försök istället att använda lakrits . Lakritsrot finns i tillägg form och är mycket effektivt för att sänka testosteronnivåer . Eftersom höga nivåer av lakrits kan ha en negativ effekt på din hälsa är det viktigt att tala med din läkare innan du börjar ta kosttillskott lakritsrot . Andra naturliga testosteron förminskningsapparater innehålla marijuana och tobak , men återigen , dessa är mycket avråds och några av hälsa förgreningar av att använda sådana produkter är värre än att ha högre testosteronnivåer. Tala med din läkare innan du gör några stora förändringar och ta reda på exakt vad som kan göras till lägre nivåer naturligt och säkert.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:tidig menstruation information

Relaterade artiklar


 • granit bänkskivan radon information
 • hur man ger lavemang
 • hur man hanterar smärtan under förlossningen
 • hur man ska äta rätt under klimakteriet
 • hur man ska behandla halsfluss
 • hur man kan stoppa hicka
 • hur man bär kontaktlinser
 • hur man väljer rätt välling
 • Hur vet de nya teknikerna i mastektomi kirurgi
 • hur man ska behandla blåsor när du bär skor som orsakade dem
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com