Hur berätta om du är gravid under amning

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-09-29
Under amning minskar kvinnans fruktsamhet, är det fortfarande möjligt att bli gravid vid amning. Med ett graviditetstest är ett definitivt sätt att bekräfta nivåer av humant koriongonadotropin (hCG) och därför bekräfta en graviditet. Men det finns tecken på att ammande mödrar uppvisar att berätta om en graviditet. Kända fysiska förändringar är svåra att missa och erbjuda de tidigaste ledtrådar som befruktningen skett
1.
Titta efter förändringar i brösten. Var uppmärksam på bröstvårtorna , eftersom de kommer att bli mycket öm . ( Ömhet minskar vanligen under graviditetens lopp . ) Titta också för förstorade bröst . Observera att denna utvidgning kommer att från utvecklingsländerna graviditet , inte nödvändigtvis bröst som är fulla av mjölk .
2 .
Var uppmärksam på mjölk. Räkna med en minskning av mjölkproduktionen i den tidiga fasen av graviditeten . ( En förändring i hormoner som är orsaken till denna minskning . ) Titta för försörjningen minska mellan andra och åttonde veckan efter befruktningen. ( Detta kommer att fortsätta under resten av graviditeten . )
3 .
Leta efter förändringar i bröstmjölk utseende och konsistens . Se upp för bröstmjölk att framstå som mindre vita och mer vattnig . Förvänta er ammade barnet att märka en förändring i det sätt på bröstmjölk smakar , eftersom det tar på en råmjölk-liknande sammansättning . ( Dessa ändringar påverkar inte näringsvärdet , men inte uppmuntrar en naturlig övergång till avvänjning , om mamman vill det. )
4 .
Kontrollera din energinivå . Noterar att ta hand om en nyfödd inte kan vara den enda av utmattning . Enligt webbplatsen kvinnors hälsa, att vara alltför trött är ofta en stark indikator på graviditeten, särskilt under de första veckorna efter befruktningen.


Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Vilka funktioner i vadmuskeln?

Relaterade artiklar


 • Kan man bli gravid när som helst under din cykel ?
 • hur man kan minska risken för plötslig spädbarnsdöd
 • hur cool själv utan luftkonditionering
 • hur man nysa ordentligt
 • hur du infogar en tampong enkelt
 • Vilka är farorna med spädbarn vaccinationer ?
 • vad är en elektrisk cigarett?
 • hur man kan minska en feber
 • behandling för gulsot hos spädbarn
 • vad man ska göra för att minska STREP b under graviditeten?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com