Rescue Remedy på arbetskraft

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-22
Rescue Remedy är en kraftfull blandning av Bach blomma essenser som är speciellt kombinerad för att lugna , trösta och hålla dig centrerad under traumatiska eller hög stress situationer som nödsituationer och även under graviditet och förlossning

Rescue Remedy

Rescue Remedy är en universell , avstressande dryck . Under graviditet och förlossning det kan gynna inte bara mamman men hennes familj och till och med gå på personalen , eftersom mamman är lugnare . Det kan vara särskilt lämpad för krävande födelse situationer som för tidig födsel eller leverans till C-avsnitt . Rescue Remedy främjar allmän lugn och avkoppling .

Ingredienser

Funktionerna av varje ingrediens skapa en kraftfull och effektiv formel .
Betlehemsstjärnan behandlar trauma och chock . Clematis är bra för en tendens att svimma eller svimma . Cherry Plum hjälper till att lugna rädsla , förhindra ett sammanbrott och hantera ilska , det hjälper dig sval och rationellt . Impatiens hjälpa till att hantera irritabilitet och spänningar och behandla otålighet . Rock Rose hjälper lindra skräck och panik . Elm är bra att hålla dig från att få överväldigad , medan gentiana ingår att uppmuntra dig . Lärk hjälper mammor-att-vara få självförtroende om födelseprocess , medan Mimulus bidrar till att behandla befarar en mor kan ha om hennes liv eller livet för sitt barn . Olive hjälper dig att bekämpa utmattning .
Valnöt är med för att hjälpa mamman att anpassa sig till de förändringar som kommer med det nya barnet .

Använd

Rescue Remedy är tänkt att spädas ut i källvatten. Tillsätt 4 droppar av Rescue Remedy till en kopp vatten . Sip det som te . Överdosera inte , eller den gottgörelse som kan förlora sin verkan .

Rescue är Remedy finns som kräm , flytande , spray och alkoholfri lösning . Krämen kan direkt appliceras på skadad hud . Sprayen appliceras på ryggen , pannan eller magen .

Innan förlossningen kan du förbereda din rätta lösningen i förväg genom att blanda upp till sex doser i en vattenflaska att smutta hela ditt arbete . Din partner kan ta lösningen också.

Du kan också välja att ha din Rescue Remedy skräddarsydd , med hjälp av ingredienser du vill ha för den speciella situation du är på väg att möta . Du kan ha en formel som tillverkats till stöd i ditt arbete . Rescue Remedy är helt säker för ditt barn , så använd för att hjälpa dig att förbereda för förlossning .

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:hur man kan undvika att få en förkylning eller influensa

Relaterade artiklar


 • hur man undersöka en mullvad
 • hur man ska hantera barn matningsproblem
 • hur man kan undvika att få en förkylning eller influensa
 • vatten födelse jämfört med traditionella födelse
 • effekten av muskelknutor på graviditet
 • hur man behålla viktminskning efter gastric bypass-operation
 • hur man väljer en förlossningsläkare
 • tips för första gången användare bastu
 • Vilka är fördelarna med rödklöver & soja ?
 • hur man blir en säkrare senior
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com