effekterna av meddelandet om familjens hälsa

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-04
En viktig del i att utveckla god familj välbefinnande är familjens kommunikation . Familj kommunikation är en term som används för att beskriva hur personer i en familj enhet samverkar med varandra

Betydelse

En familj Enheten fungerar enligt en uppsättning regler. Dessa regler har fastställts genom familj kommunikation , skriftlig eller talat . En familj som i praktiken kommunicerar reglerna i hushållet kommer att upprätthålla en god status familj hälsa . Utveckla bra familj välbefinnande kommer att bli mycket svårt för dem som inte har möjlighet att ställa vissa parametrar genom familj kommunikationen .

välmående familj

En frisk familj är en som kan arbeta tillsammans på ett kärleksfullt väg på uppgifter som beslutet beslutsfattande och problemlösning . Varje familjemedlem uttryck för sina tankar och känslor är en viktig del av familjen kommunikation och utveckla goda familjen välbefinnande . Lyssna utan att avbryta är en viktig del av detta meddelande .

Ohälsosam Familj

En familj med fattig familj hälsotillstånd är sannolikt att betecknas som dysfunktionella . Dysfunktionella familjer är ofta ett resultat av en maktkamp inom en familj . Ett exempel på hur en familj maktkamp utvecklas är när föräldrar använder totalitära myndighet och inte välkomna feedback från barn under familjens kommunikation . Barnen i familjen kan göra uppror mot föräldrarna , att skapa en dysfunktionell familj system .

framtida generationer

ett barn från en dysfunktionell familj är mer sannolikt att växa upp och börja en dysfunktionell familj på egen hand. Detta beror på att riktig familj kommunikationsförmåga aldrig lärt sig .

Överväganden

Ett barn från en enda ensamförälder kan ha svårt att kommunicera med någon av samma kön som de saknade förälder . Detta kan påverka personens förmåga att starta och upprätthålla en familj med en sund ställning.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:medicinska fakta om preventivmedel

Relaterade artiklar


 • hur man lär sig om alternativ till HRT
 • hur man dödar runda maskar i människor
 • hur cool själv utan luftkonditionering
 • hur de ska hantera med för tidig menopaus
 • Hur man sköter om hemorrojder postpartum
 • hur man vet vad man ska fråga din kirurg innan mastektomi
 • hur man förebygger hiv / aids i tonåren
 • hur man kan planera för din hysterektomi
 • hur man talar så kommer din läkare att lyssna
 • hur ofta bör du kontrollera sköldkörtel nivåer?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com