homeopatiska botemedel mot influensaviruset

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-09-07
Ytterst en släng med influensa kommer inte att bli botade genom en alltför receptfria eller receptbelagda läkemedel . Dessa behandlingar kommer helt enkelt att lindra symtomen och gör att du kan rida ut sjukdom så att ditt eget immunförsvar kan angripa viruset . Det är inte en dålig idé att använda naturliga , homeopatiska metoder i stället för ( eller tillsammans med ) traditionella produkter

gamla standarder

Vitlök inte bara wards bort vampyrer i folktron , stärker det kroppens immunförsvar också. Vitlök är en naturlig antibiotika . En tesked socker egentligen inte hjälper medicinen går ner alls, eftersom det faktiskt hämmar kroppens naturliga funktioner . Använd en socker substitut var du kan . Drick varmt te och äter mycket soppor . Kyckling soppa är precis lika bra för dig som mormor alltid sa att det var . Slutligen , inte lämna ut apelsinjuice eller annan direkt källa till vitamin C.

Strategier

När influensa har satt in, kommer ditt immunförsvar vara på en mycket låg punkt . Ju längre din egen naturliga defensiva sköldar är nere , desto mer tid influensan kommer att inkubera och gro i ditt system . Influensa kan pågå en vecka eller två veckor i de flesta fall . Det beror helt på hur din kropp reagerar på vad behandling du försöker liksom hur starkt ditt immunförsvar är . Du kan fortfarande ta över disk kall och piller influensan eller hostmedicin som lindrar symtomen , men litar inte på dessa för att faktiskt bekämpa influensan .

Det är allmänt trott att influensavirus in i människokroppen genom hörselgången . Några droppar av väteperoxid i öronen så fort influensan verkar vara inställningen i kan hjälpa döda virus cellerna . Detta kan förhindra spridning av sjukdom genom hela din kropp, om de fastnar i tid.

Kolloidalt silver är en annan homeopatiskt medel med antibiotika och antivirala egenskaper. Denna behandling finns i flytande form genom de flesta hälsokostbutiker och vitamin och komplettera återförsäljare. Liksom receptbelagda piller, denna metod har vissa försiktighetsåtgärder i samband med det. Det är inte något att använda om du är gravid eller ammar, och det är inte att ätas under en längre tid.

Gurgla med saltvatten mix lindrar halsont ibland i samband med influensa, och nasal bevattning med saltvatten och bakpulver lösning kan motverka nästäppa.

Fläder är en annan helt naturlig immun booster och har sagts att förkorta av influensan i många användare. Fläder Utdrag är en annan produkt tillgängliga vid hälsokostaffärer eller återförsäljare som säljer vitaminer.

Bo hydrerade och få ro

Drick vatten och naturliga fruktjuicer så mycket som möjligt för att lindra influensaliknande symtom och förkorta sjukdomen. Njurarna kan inte spola gifter från kroppen om du inte hålla dig väl hydrerad. Upplevelsen av att urinera när sjuka och uttorkade kan vara direkt smärtsamt. Det kan vara svårt att upprätthålla rätt nivå på vätskebalansen vid kräkning är en del av situationen, men få dina vätskor i dig och hålla ner dem det bästa du kan. Drick renat vatten på flaska eller färskpressad apelsinjuice när så är möjligt.

Sätt dig i viloläge om du kan. Ju mer du sover ju mer kroppens resurser kan användas för läkning. Om du har värk i kroppen i samband med din influensa kommer en extra styrka PM acetylsalicylsyra produkt fungerar perfekt för att sätta dig en stund. Missbruka inte denna metod för att knacka ut dig, dock. Den sjukdom bör tömma ditt system så att man kan naturligtvis trött, och du inte vill att bedöva hela kroppen till den grad att immunförsvaret blir stel också. Se bara till att du får ett par mer än åtta timmars sömn per dag om du kan tills influensa är borta.

Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:Hur konvertera höra testresultaten till en graf

Relaterade artiklar


 • Vad är barn podiatrister?
 • hur man kan förstå resultaten av mastektomi kirurgi
 • tonåringar och buksmärta
 • hur man kan stärka ditt immunförsvar: tips från en va akutvårdscenter
 • hur man lyfter objekt när gravid
 • varför grupp sjukförsäkring är viktigt
 • hur man hittar en familj skydd
 • hur man hittar en läkare
 • hur man kan engagera er familj i en halvtid stretch
 • Hur man vet om din dotter skulle ha nytta av bröstimplantat kirurgi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com