hur man använder make - coachade förlossning tekniker

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-14
Många gånger, tv och filmer skildrar mannen av en gravid kvinna att lämnas ut när det är dags för själva förlossningen. Med make-coachade förlossning teknik, är inte fallet. Här Hur man artikeln beskrivs några enkla steg som krävs för att bli en mästare i denna teknik

Du behöver:. .
En förståelse och hängiven make
En gravid mamma som vill att hennes make starkt att delta i födseln av hennes barn.

bli en bra tränare


1.
Börja med att utveckla en förlossning plan. Denna plan kan ingå allt från där du vill ha ditt barn att om du vill använda droger. Utveckla denna plan tidigt på graviditet och hålla fast vid det när barnet är redo att komma.
2.
Bestäm bästa avslappningstekniker. Genom att räkna ut vad hjälper dig slappna av som en gravid kvinna, kommer du att bli avsevärt mycket mer förberedd när det är dags att få barn. Räkna ut vad som gör dig mest bekvämt sätt att bestämma hur du vill ligga i sängen under förlossningen och vad du vill händer runt omkring runt (TV på eller av, musik i bakgrunden, etc. ).
3.
Practice varenda natt med din fru. Hjälp henne att få in i ett avslappnat sinnestillstånd genom att låtsas arbete har påbörjats och simulera vad du ska göra i denna situation att du till slut verkligen kommer att möta. Det innebär att fokusera på den avkoppling metoder varje natt tills du känner dig bekväm att göra dem utan att ens tänka.
4.
Practice "huvudet i kudden" teknik. Denna teknik är ett bra sätt att slappna av. Tänk dig att din frus huvud som mycket tung och tänka på den styrka som krävs av hennes nacke och axlar att hålla upp den. Hjälp henne praxis som föreskriver i sängen och låter hennes nacke och axlar gå helt halta. berätta för henne att föreställa sig hennes huvud "sjunker ner i kudden" och uppleva den lättnad som hon skulle känna genom att inte behöva hålla huvudet upp. Detta kommer verkligen att hjälpa under förlossningen.
5.
Practice andas. Det finns många olika metoder att som en man du kan hjälpa din fru med. Vissa är bättre än andra och det gäller bara att lista ut det som fungerar bäst för er båda.

Tips och varningar


 • Övning ger färdighet så arbeta på detta varje natt. Kom igång tidigt i graviditeten så att du inte hastigt mot slutet .


 • Previous:hur man förstår alternativa sätt att mitralisklaffstenos reparera Next:reglering av sköldkörtelns funktion vid graviditet

  Relaterade artiklar


 • Hur lång tid tar det för födelsekontroll att smälta ?
 • hur man kan förbättra nivåer av testosteron
 • hur man mäter längden på en promenadkäpp
 • hur man identifierar emotionella funktionshinder
 • ögonproblem i klimakteriet
 • hur man skriver en egen proxy vård
 • hur man kan behandla vridning av testis i vildmarken
 • hur man kan föra ditt blodsocker nivå ner
 • hur man avgör om du kan få en kopia av ett dödsfall rekord
 • ekonomisk hjälp för barn med leukemi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com